av Published On: 6 juli, 2022

Sedan tidigare har vi presenterat att vi tecknat avtal med Empordà Golf Resort och Dénia Marriott La Sella Golf Resort & Spa. Nu har vi också nöjet att berätta att vi dessutom tecknat avtal med GNK Golf – La Torre Golf Resort som ytterligare en utvald partner till GolfStar Travel.

– Doubletree By Hilton La Torre Golf Resort ligger på Costa Calida kusten, endast 1 timmes bilväg från Alicantes flygplats, mitt i hjärtat av Murica regionen. Denna del av Spanien har ett fantastiskt klimat med över 300 soldagar om året och är det perfekta resmålet för golfare att besöka och spela fantastiska golfbanor. Dock ska man undvika sommarmånaderna när temperaturen ofta ligger över 40 graders strecket, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

– Hotellet har runt 130 rum som samtliga är elegant inredda, relativt stora och de flesta rummen har utsikt mot La Torres golfbana som ligger i direkt anslutning till hotellet. Badrummen är utrustade med både badkar och dusch. Varje rum har också en egen balkong med utsikt över de härliga omgivningarna. Gratis Wi-Fi finns tillgängligt. Detta är helt klart en perfekt resort för dig som gillar att spela golf, fortsätter Stefan.

Hotellet har också ett härligt poolområde, ett spa, gym och en konstgjord sjö. Runt sjön finns ett antal lokala restauranger och barer. Inom kort kommer O´Learys att öppna en restaurang just här.

På hotellet finns också ett antal restauranger. Poolrestaurangen heter Al Fresco som serverar enklare maträtter. Ginkgo är huvudrestaurangen och där serveras också varje morgon en omfattande frukostbuffé.

I anslutning till baren La Vinoteca, ligger också den fina restaurangen Restaurante La Vinoteca. Förutom utsökt mat som serveras här, har de även en mycket bra vinkällare. Så passa på att fråga sommeliern om ett lokalt vin från exempelvis Jumilla regionen och njut av smakerna.

Cirka 20 minuters bilresa bort från resorten hittar du stränderna runt Mar Menor bukten. Längs strandpromenaden i Los Alcázares finns mängder restauranger och barer. Samtliga med utsikt över bukten.

Är du sugen på lite storstadspuls, så ska du göra ett besök i Murcia som också ligger 20 minuters bilresa bort. Murcia stad är helt klart värt ett besök. Den har en mysiga stadskärna med vackra kyrkor och byggnader och flera små torg kantade av restauranger och tapasbarer.

Under din vistelse kan du välja mellan att spela 4 olika banor. Förutom La Torre Golf, finns även
El Valle Golf (15 min bilresa), Hacienda Riquelme Golf (15 min bilresa) och Alhama Signature Course (45 min bilväg). Samtliga banor är designade av Jack Nicklaus. Golfbanorna ägs och drivs av GNK Golf som också är en ”multi course owner” på samma sätt som GolfStar.

Varje golfbana har sin egen layout, sina utmaningar och passar alla nivåer av golfare. Typiskt för Nicklaus designade golfbanor, är att varje bana erbjuder spelaren olika alternativ för hur man kan spela varje hål. Detta gör att spelupplevelsen blir ännu roligare för oss som golfare.

I mitten av nästa vecka kommer våra utvalda partners att vara bokningsbara via vår hemsida. Du kommer att hitta dem under rubriken GolfStar Travel, avslutar Stefan.

Varmt välkomna till GolfStar Travel och trevlig resa!

Nyhetsarkiv