av Published On: 28 juni, 2022

Precis som det låter. Varje dag släpper vi en finfin greenfee-deal. Vi erbjuder olika typer av greenfee-erbjudanden varje dag på våra 19 banor runt Stockholm.

– I första skedet lanserar vi tre olika underkoncept, såsom ”Early Bird”, ”Sunset” och ”Only 9”. Samtliga innebär att vi ger olika rabatter på våra ordinarie greenfeepriser, på utvalda tider på våra olika banor och fler koncept kommer att lanseras under säsongen, säger Stefan Brikell, Loyalty Manager på GolfStar.

Early Bird passar perfekt för de golfare som är morgonpigga, Sunset för de som hellre vill spela på eftermiddagen och Only 9 för de som endast vill spela 9-hål. Priserna är dagsaktuella utifrån den aktuella beläggningen.

– Självklart erbjuder vi dig som medlem ”gäst till medlemsrabatt” även på våra STAR DEALS tider. Så se till att bjuda dina golfkompisar, arbetskamrater eller grannar på en golfrunda på någon av våra fina golfbanor, avslutar Stefan.

När, vad och hur hittar du på golfstar.se eller direkt i Sweetspot-appen.

Varmt välkomna och ha en fortsatt skön golfsommar!

Nyhetsarkiv