av Published On: 3 juni, 2022

Sedan ett par veckor tillbaka är Toptracer installerat och igång på våra ranger på både GolfStar Hässelby och Lindö. Simulatorerna har redan blivit en stor succé och har mottagits väldigt väl bland både medlemmar och gäster.

Syftet och målsättningen med Toptracer är att fler ska börja träna på rangen och utveckla sitt spel som i slutändan genererar i resultat ute på banan.

I Toptracer kan du spela kända banor i Virtual Golf så som St Andrews Old Course, Pebble Beach och Torrey Pines för att nämna några.

För att ge en extra ”edge” till själva träningsbiten så kommer vi under säsongen anordna olika tävlingar i Toptracer där fina priser kommer att delas ut. Första tävlingen att presentera är GolfStar Closest.

GolfStar Closest är en tävling som går under spelläget Closest To The Pin. Tävlingen är enkel. Slå bollen så nära flaggan som möjligt, närmast hål vinner!

Varje månad kommer GolfStar Closest spelas på olika, virtuella par 3-hål från kända banor runt om i världen. Först ut är hål nr 7 på Pebble Beach Golf Links. I varje månadstävling går plats nummer 1 till 5 vidare till en säsongsfinal som spelas i november. Där första priset är ett Play All Small-medlemskap

Det kostar inget extra att vara med i GolfStar Closest. Du betalar endast för rangebollarna och får slå så många slag du vill!

Så här tävlar du:

1. Ladda ner appen “Toptracer” i App Store eller Google Play.
2. Logga in på skärmen med Toptracer-appen.
3. Tryck på “Closest To The Pin” och välj det hål som gäller för månaden.
4. Slå bollen så nära flaggan som möjligt!

Lycka till!

Nyhetsarkiv