av Published On: 28 mars, 2022

Tidigare i veckan bytte vi bokningssystem till Sweetspot vilket vi informerat om tidigare. I och med bytet har vi nu stängt ner möjligheten till bokning via ”Min Golf” och använder oss numera av Sweetspots bokningssystem fullt ut.

Bokningsfönstret som ligger på www.golfstar.se är nu uppdaterat sedan några dagar tillbaka och där kan du också boka dina starttider om du inte gör det i appen. Fördelen med att använda appen, är bland annat att du kan ankomstregistera dig digitalt utan att behöva gå in receptionen och anmäla din ankomst innan din runda.

Har du ännu inte skapat ditt Sweetspot konto kan du nu också göra det via webbokningen istället för att ladda ner appen.

KLICKA HÄR och läs mer om hur du skapar ett konto den vägen.

Nu ser vi framemot att våren ska anlända, så vi kan öppna upp våra golfbanor för spel!

Nyhetsarkiv