av Published On: 28 mars, 2022

På fredag öppnar vi rangen på GolfStar Bromma!

Äntligen är säsongen igång och vi öppnar nu upp vår första range för året. Vi ser varmare väder på intåg, så på fredag den 11 mars slår vi upp portarna till Bromma dit du är välkommen för att träna och hänga på rangen. Vi har laddat upp maskinen med bollar och har nya utslagsmattor för säsongen.

Café och reception kommer vara öppet under dagarna där du kan värma dig med en kopp kaffe, äta nygjorda smörgåsar eller ta en ”go-fika”. Passa även på att ta en titt inne i vår shop som vi fyllt av nedsatta varor där du kan fynda fjolårets kläder med upp till 70% rabatt!

Öppettider:

Café, shop och reception: kl. 09.00-15.00 alla dagar
Range: kl. 09.00-15.00 alla dagar (Sista bollen slås kl. 15.00 p.g.a. handplockning av bollar)

Varmt välkommen till GolfStar Bromma!

Nyhetsarkiv