av Published On: 24 januari, 2022

Är du en person som sprider glädje omkring dig? Är du öppen, kommunikativ, stresstålig och gillar att överträffa kundens förväntningar. Har du erfarenhet av att arbeta med service? Då är det just DIG vi letar efter!

GolfStar är Nordens största golfföretag med 13 svenska golfanläggningar, fler än 40 000 kunder och 3 500 aktieägare. Vi kan erbjuda spel på totalt 19 banor fördelat på 13 anläggningar runt Stockholm paketerat i olika medlemsformer. Vi har även andra golfrelaterade produkter och tjänster för både privatpersoner och företag. Målet för GolfStar är att kunna erbjuda golf på golfarens villkor, helt enkelt erbjuda valfrihet när det gäller banor, tider och priser. Du ska kunna välja var, när och hur mycket du vill spela och sedan betala för det, varken mer eller mindre!  För i stort sett alla anläggningar som ingår i GolfStar ansvarar vi för drift, skötsel och försäljning av medlemskap.

Arbetsuppgifterna är varierande där bland annat tidsbokning, incheckning/betalning samt försäljning av produkter och företagets tjänster ingår. På de anläggningar där vi driver restaurang/café ingår i tjänsten även arbetsuppgifter för detta.

Försäljning- och servicevana från butik, reception och restaurang sedan tidigare är meriterandet. Vi ser även att du har grundläggande kunskaper i golf. Vi lägger stor vikt på din personlighet och sociala kompetens!

Tjänsterna är säsongsanställning för säsong 2022, perioden april-oktober med varierande schemalagd arbetstid måndag-söndag.

Vi söker personal till flera av våra GolfStar anläggningar och ber dig ange vilken/vilka anläggningar som du är mest intresserad av. Vi kommer löpande att genomföra intervjuer så skicka in din ansökan till maria.graf@golfstar.se snarast. För frågor, ring Maria Graf på 0770-22 00 23.

Du kanske känner någon som passar in på beskrivningen? Tipsa då kompisen om oss.

Nyhetsarkiv