Greenfeemedlemskap billigt

Har du sökt efter greenfeemedlemskap billigt? Att få en hektisk vardag att gå ihop tidsmässigt kan vara en utmaning. Vi på GolfStar vill inte att man ska prioritera bort golfen bara för att det finns för lite tid. Vi erbjuder därför medlemsformen GolfStar PLAY GREENFEE. Den passar dig som bara har tid att spela lite då och då eller dig som vill pröva på ett medlemskap hos oss. Du får då välja fyra rundor på upp till fyra helt valfria banor (av våra 19 banor i Stockholm) och du kan spela alla dagar och alla tider. Detta är ett mycket prisvärt greenfeemedlemskap!

Unikt och prisvärt greenfeemedlemskap

Att spela golf en hel runda kan vara tidskrävande. För golfälskaren som inte har tiden men som ändå vill spela golf är GolfStar PLAY GREENFEE ett bra och mycket prisvärt alternativ.
Även för dig som funderar på att byta klubb och vill testa hur det är att vara medlem hos GolfStar är GolfStar PLAY GREENFEE ett bra och mycket prisvärt alternativ.

Med GolfStar PLAY GREENFEE spelar du fyra rundor på valfri GolfStar-anläggning helt fritt. Du kan välja att spela dina rundor på upp till fyra av våra 19 svenska golfbanor för att få bra variation i ditt spelande.

Med denna medlemsform ingår även:
– 25% rabatt på ordinarie greenfee
– Golfvagn i mån av tillgång
– Bokning av starttid upp till 7 dagar i förväg
– GolfStars informativa och uppskattade nyhetsbrev med banstatus och medlemsförmåner

Prisvärt greenfeemedlemskap som passar de flesta!