Golfbana Stockholm

Har du sökt efter golfbana Stockholm? För golfälskaren erbjuder GolfStar ett stort utbud av trevliga golfbanor och -anläggningar som garanterat kommer ge dig en suverän golfrunda. Många av våra anläggningar har dessutom en restaurang vilket gör att du kan avnjuta en måltid eller något gott att dricka – såväl före, under som efter din runda. Våra golfbanor i Stockholm ger dig alla en toppklassig upplevelse samt trevlig personal och service. Ett medlemskap hos GolfStar innebär ett stort utbud av anläggningar och golfbanor runtom Stockholm.

Vill du besöka någon av våra anläggningar? Klicka här. Vi erbjuder 19 golfbanor som även passar den mest kräsne.

Golfbana Stockholm

Längsta golfbanan Stockholm och en av Nordens största golfanläggningar

Förutom en bra golfbana Stockholm kan du uppleva mycket mer än så. Banorna omringas av fantastisk natur vilket ger en harmonisk och enastående spelupplevelse. Inte enbart naturen ger dig den rätta känslan för ditt spel utan även de välskötta och vackra banorna, samt utmaningarna de kan ge. GolfStar erbjuder dig att spela på en av Europas längsta 18-hålsbana på Waxholm eller GolfStar Lindö där du har två 18-hålsbanor, en 9-hålsbana i full längd och en 9-håls kortbana. Dessutom finns här en restaurang av klass och ett hotell med 67 rymliga, fräscha och ljusa rum och sviter.

Känner du att svingen sitter bättre än aldrig förr? Boka din starttid idag! 

Njut av mycket annat än golf på våra anläggningar i Stockholm

GolfStars golfbanor Stockholm ger dig en unik upplevelse utöver golf på samtliga anläggningar, exempelvis fina restauranger där du kan äta delikata måltider och dricka gott före eller efter din runda. Det finns även tillgång till konferensanläggningar och golfshopar. Du kommer spela på banor designade av bland annat Claes Lind och på anläggningar som stått värd för ett flertal event, tävlingar och Tourer såsom Nordea Tour, Match SM och Rockgolf.

Som medlem får du erbjudanden och förmåner

Samtliga våra medlemskap ger dig trevliga och mycket prisvärda förmåner. Förutom en suverän spelupplevelse och härlig atmosfär på de olika anläggningarna vill vi erbjuda lite mer.