– GolfStar har avskaffat ”bollrännan”. Alla starttider (kl 05 – 21) ska alltså förbokas.

– Du som har en av GolfStars medlemsformer kan boka starttider upp till hela 30 dagar i förväg. Du kan ha upp till en – fyra starttider bokade samtidigt, beroende på medlemsform.
Så snart du spelat (eller avbokat) en starttid kan du boka en ytterligare starttid. Detta har vi infört för att säkerställa tillgängligheten av starttider för dig som vill spela mycket. Utöver de två – fyra förbokade starttiderna kan du även göra ”på-plats-bokning” i receptionen, självbetjäningsterminalen (f n endast på GolfStar International) eller i mobilen med en lämplig golfapp.

– Du kan drabbas av en s k ”No show-avgift” (200 kr/starttid och spelare) om du inte avbokar din starttid högst två timmar i förväg. Denna debiteras dig oavsett om du är medlem eller gäst. Alla avbokningar ska ske på något av dessa sätt:
1) Genom avbokning på ”Min Golf”
2) Telefonsamtal till GolfStars kundtjänst eller den anläggning du bokat starttid på
3) I receptionen på den anläggning du bokat starttid på

– Du som ska ut och spela efter eller innan det att receptionen stängt ska betala greenfee (om du inte har en medlemsform som medger fritt spel den aktuella banan och tidpunkten) samt checka in dig genom att fylla i den incheckningsblankett som finns i anslutning till varje reception samt stoppa in den i brevinkastet.

Läs bl a om bokning, hur du checkar in när receptionen är stängd och mycket annat i Golfpolicy 2020