Björn Enström vinner tredje Stay & Play-paketet
By Published On: 25 September, 2024

Björn Enström vinner tredje Stay & Play-paketet!

Björn började sin golfresa så sent som i midsomras när han tog sitt gröna kort. Idag är han den tredje vinnaren av Stay & Play-paketet som han vann via Höstkampanjen. Nu blickar han söderut mot Spanien och Cambrils.

“Överraskningsresan till Spanien kan nu äntligen bli av!”, jublar Björn.

 

Barnen, som är inbitna golfare, inspirerade Björn att själv upptäcka golfen och ge sig ut på banan. I midsomras tog han tag i saken och bestämde sig för att ta sitt gröna kort på GolfStar Waxholm.

“Ofta blir det spel på GolfStars Waxholms 9-hålsbana som är en fantastiskt harmonisk träningsbana där jag kan spela i lugn och ro med barnen.”, förklarar Björn.

Under sommaren har han hunnit spela en del greenfee-rundor på olika banor, bland annat på banan vid familjens sommarställe i Östergötland. På semestern blev det mycket golf för Björn och nuförtiden försöker han få in minst en golfrunda i veckan. Handicapet gick snabbt ner. Idag spelar han på 42.

 

Har arbetat som greenkeeper på GolfStar Waxholm

En rolig detalj är att Björn arbetade som greenkeeper på GolfStar Waxholm under pandemin.

“Kanske var det där som golfintresset egentligen väcktes, det var ett roligt jobb!”, säger Björn.

Innan Björn blev medlem hos GolfStar har han spelat på GolfStar Lindö samt både 18-håls- och 9-hålsbanorna på GolfStar Waxholm.

“Golfsäsongen har gått upp och ner, som den gör när man är nybörjare, men just nu tränar jag mycket på att få till ett grundslag som känns tryggt. Jag försöker också slå bort färre bollar. Utvecklingskurvan ser bra ut så här långt!”, medger Björn.

 

Valet föll på Höstkampanjen

I och med sitt nyfunna intresse bestämde sig Björn för att satsa ännu mer på golfen till säsongen 2025. Han signade upp via Höstkampanjen.

“Jag hade lite friskvårdsbidrag kvar och såg erbjudandet om att spela fritt på GolfStars banor resten av säsongen 2024 om man köpte medlemskap för 2025. Det var ett enkelt beslut!”, säger Björn.

Och som grädde på moset vann han nu tävlingen om ett Stay & Play-paket som alla som köper Höstkampanjen är med och tävlar om.

“Det känns helt fantastiskt! Förmodligen blir det en resa ner till Cambrils under våren, lagom till att golfsäsongen startar här i Sverige. Jag har aldrig varit på en golfresa tidigare, men har pratat med vänner om att åka ner till Spanien för att spela. Nu blir det äntligen av, och det känns otroligt spännande!”, avslutar Björn.

 

Så går tävlingen till

Alla som tecknar sig för höstkampanjen är automatiskt med i tävlingen. Tävlingen går till så att två av varandra oberoende personer på GolfStar skriver ner ett datum och tid under tävlingsperioden. Den person som gör köpet närmast det klockslaget vinner.

Veckan du köper ditt medlemskap är du med och tävlar om Stay & Play-paket i Spanien och du tävlar endast mot de som köpt medlemskap samma vecka. När du köper ditt medlemskap är du automatiskt med i veckans tävling.

Vill du också ha chansen att vinna? Det är enkelt – köp ditt medlemskap genom vår Höstkampanj så är du med i tävlingen!

Köp ditt medlemskap här: https://golfstar.se/hostkampanj

 

För oss som inte vinner

För oss som inte vinner i tävlingen om Stay & Play-paketet så går det, såklart, fortfarande att spela anläggningarna. Du kan läsa mer om GolfStars reseerbjudande här på GolfStar Travel.