Bli aktieägare2018-05-28T14:55:40+00:00

BLI AKTIEÄGARE

Uppdat 28 maj 2018

Emissionen är nu stängd men handel i GolfStar-aktien planeras starta i september!

GolfStar genomförde under senhösten 2017 och fram till 20 maj 2018 en nyemission av aktier med hjälp av Pepins Group. Emissionen blev mycket uppskattad och GolfStar fick totalt närmare 1 200 nya delägare av vilka majoriteten var golfare som också utnyttjade de förmånliga golferbjudandena i samband med teckningen av aktier.

I september planerar Pepins att starta regelbunden handel i GolfStars två aktieslag (B och B preferens) på Pepins Market. Vi återkommer senare i sommar när det börjar närma sig så håll koll på dessa sidor om du vill bli aktieägare i GolfStar eller utöka ditt GolfStar-ägande.

Du som nu under våren 2018 tecknat GolfStar-aktier och vill ta del av dina golf-förmåner anmäler enklast detta till oss på GolfStar genom att fylla i och skicka in webbformuläret på länken HÄR>>.

Läs vad tidningarna skrivit om emissionen längst ned på sidan.
Läs vår intervju med bl a GolfStars grundare Tony Trigell, HÄR>>.

Huvudägare till Pepins är det kända investmentbolaget Spiltan. Pepins hjälper GolfStar och många andra bolag att genomföra hela processen på ett effektivt och professionellt sätt. Pepins styrelseordförande är den förra finansmarknadsministern Peter Norman.
Pepins ägs av investmentbolaget Spiltan AB vilka investerade 2,5 MSEK i GolfStar. Spiltans VD PH Börjesson som inte golfar, sade så här om nyemissionen i GolfStar: – Spiltan har med intresse följt GolfStar i flera år. Efter att tidigare ha tittat enbart på golfrörelsen ser vi nu att man med ett ökat fokus på mark- och fastighetsutvecklingen får ihop en mycket spännande affär.

Med det kapital som genom nyemissionen kommer att tillföras GolfStar får vi bättre möjligheter att fortsätta vår framgångsrika expansion inom både golf- och fastighetsutveckling och naturligtvis skapa ännu bättre kund- och golfupplevelser.

Varmt välkommen att teckna aktier i GolfStar – Nordens ledande golfoperatör!

Svensk press om GolfStars nyemission:

21 nov 2017
Svensk Golf: GolfStar expanderar utomlands

7 nov 2017
Svensk Golf: Investmentbolag satsar 2,5 miljoner kronor på Golfstar

4 okt 2017
Byggindustrin: Golfklubb blir bostadsbyggare

17 sept 2017
Dagens fastighetsaktie: GolfStar planerar bostadsutveckling vid golfbanor

13 sept 2017
Golfbranschen: Golfstar tar in kapital från medlemmar för att kunna satsa på fastigheter

12 sept 2017
Svensk Golf: GolfStar vill expandera – tar in kapital för att bygga bostäder

12 sept 2017
Dagens Industri: Golfföretaget Golfstar tar in riskkapital via Pepins

Per Liedstrand
Informationschef
GolfStar AB

X