Bli aktieägare 2018-02-23T15:04:16+00:00

BLI AKTIEÄGARE

Uppdat 17 januari 2018

”Förlängd” chans bli aktieägare – Förmånliga golferbjudanden!

Missade du GolfStars nyemission i höstas och vill få en ny chans att bli delägare? Bolaget har upplevt ett fortsatt stort intresse från golfare och erbjuder nu en ”förlängning” av höstens erbjudande till liknande villkor och delägarförmåner.

GolfStar genomförde under november 2017 en emission av nya aktier med hjälp av Pepins Group. Emissionen blev mycket uppskattad och GolfStar fick 1 000 nya delägare vilka också utnyttjade de förmånliga golferbjudandena i samband med teckningen av aktier. Vi har upplevt ett fortsatt stort intresse från många golfare som inte hann med att teckna under den relativt korta teckningstiden, speciellt efter att GolfStar annonserat fritt spel på ytterligare tre banor i Spanien. För att möta intresset genomför GolfStar nu en ”förlängning” av emissionen till den 20 maj 2018 som stängs innan dess om den blir fulltecknad. Först till kvarn med andra ord! Läs mer om erbjudandet på www.pepins.com

Denna gång erbjuds du förmånliga golferbjudanden om du tecknar minst 160 eller 320 aktier senast 9 april. Läs mer om och ta del av dina delägarförmåner samt få svar på dina frågor HÄR>>.

Läs vad tidningarna skrivit om emissionen längst ned på sidan.
Läs vår intervju med bl a GolfStars grundare Tony Trigell, HÄR>>.

Huvudägare till Pepins är det kända investmentbolaget Spiltan. Pepins hjälper GolfStar och många andra bolag att genomföra hela processen på ett effektivt och professionellt sätt. Pepins styrelseordförande är den förra finansmarknadsministern Peter Norman.
Pepins ägs av investmentbolaget Spiltan AB vilka investerade 2,5 MSEK i GolfStar. Spiltans VD PH Börjesson som inte golfar, sade så här om nyemissionen i GolfStar: – Spiltan har med intresse följt GolfStar i flera år. Efter att tidigare ha tittat enbart på golfrörelsen ser vi nu att man med ett ökat fokus på mark- och fastighetsutvecklingen får ihop en mycket spännande affär.

Med det kapital som genom nyemissionen kommer att tillföras GolfStar får vi bättre möjligheter att fortsätta vår framgångsrika expansion inom både golf och fastighetsutveckling och naturligtvis skapa ännu bättre kund- och golfupplevelser.

Varmt välkommen att teckna aktier i GolfStar – Nordens ledande golfoperatör!

Svensk press om GolfStars nyemission:

21 nov 2017
Svensk Golf: GolfStar expanderar utomlands

7 nov 2017
Svensk Golf: Investmentbolag satsar 2,5 miljoner kronor på Golfstar

4 okt 2017
Byggindustrin: Golfklubb blir bostadsbyggare

17 sept 2017
Dagens fastighetsaktie: GolfStar planerar bostadsutveckling vid golfbanor

13 sept 2017
Golfbranschen: Golfstar tar in kapital från medlemmar för att kunna satsa på fastigheter

12 sept 2017
Svensk Golf: GolfStar vill expandera – tar in kapital för att bygga bostäder

12 sept 2017
Dagens Industri: Golfföretaget Golfstar tar in riskkapital via Pepins

Per Liedstrand
Informationschef
GolfStar AB

X