Du kan inte pausa ditt medlemskap om du exempelvis har ett 36-månaders medlemskap, men du har olika möjligheter att avbryta det.

Giltiga skäl för att avbryta ditt medlemskap är:

Olycksfall – Om du blivit skadad och därför inte kan spela golf under en längre period så kan den idrottsförsäkring i Folksam du som medlem i svensk SGF-ansluten golfklubb har, täcka årsavgiften. Du ansvarar själv för allt kring anmälan, etc. Blankett, försäkringsvillkor, etc hittar du i frågan ovanför.

Längre sjukskrivning – Om du är sjukskriven minst tre sammanhängande månader så kan du få tillbaka hela eller delar av årsavgiften enligt villkoren i frågan ovanför.

Om du flyttar till annan ort så kan du få tillbaka hela eller delar av årsavgiften enligt villkoren i frågan ovanför.

– Om du har något annat skäl till ett längre (minst tre månader) avbrott i medlemskapet så ska du kontakta GolfStars kundtjänst och beskriva varför och under vilken tidsperiod du önskar ett avbrott. GolfStar tar sedan ställning till din förfrågan och ger dig svar inom ett par dagar.

– Om inget av alternativen ovan stämmer in på dig så kan du alltid överlåta medlemskapet på en annan person ett år i taget. GolfStars kundtjänst har den blankett du då behöver.