Project Description

MAROCKO

Upplev en spännande kultur, bra shopping, en häftig blandning av det gamla och nya och framförallt massor av bra golfbanor. Marocko var en gång i tiden en fransk koloni och här väntar både orientaliska och västerländska inslag, och den speciella atmosfären av mystik med en fransk touch. Med en vacker natur, en gästfri befolkning och låg prisnivå får du här mycket semester för pengarna.

På senare år har golfen fullkomligen exploderat i Marocko med nya golfanläggningar som exempelvis populära Mazagan. Det har investerats enormt inom golfen och kvaliteten på både golfbanor och hotell håller mycket hög klass.

Jämfört med Sverige så är Marockos närmare 40 golfbanor kanske inte så mycket att skryta med men här finns flera banor som är ritade av riktiga toppdesigners. De flesta av golfbanorna ligger längs Atlantkusten med en koncentration runt Casablanca/Rabat och Agadir. Undantaget är Marrakech som ligger en bra bit från kusten och har strax över tio golfbanor.

VÅRA RESOR TILL MAROCKO

Mazagan

Magisk golfresort vid havet
Vår, vinter eller höst?

Hit flyger du direkt från både Stockholm och Köpenhamn. Upplev en lyxig golfresort direkt vid Nordafrikas atlantkust i skön kombination med Marockos mystik, magi och atmosfär.
Läs mer
Mazagan
Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal. När du reser med Golf Plaisir ser vi till att du blir väl omhändertagen och att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester.

Välkommen!

GOLF PLAISIR