Project Description

VÄLKOMMEN TILL GOLFSTAR KUNGSÄNGEN

​Kungsängen Golf Club har en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1980-talet och har sedan dess arbetat för att skapa en bana i mästerklass.

Som ett betyg på ett lyckosamt arbete har Kungsängen Golf Club stått som värd för Scandinavian Masters hela fyra gånger.

Idag erbjuds två 18-hålsbanor – Kings Course och Queens Course. Kungsängen Golf Club har dessutom satsat på att skapa en trivsam och skön miljö att vistas i före och efter golfrundan.

I klubbhuset finns en bra restaurang med uteservering vilken erbjuder allt från kaffe och bulle till goda lunch- och middagsalternativ. I klubbhuset hittar du även vår reception och shop, dit du bland annat vänder dig för incheckning, inköp av golfkläder, tillbehör och andra nödvändigheter.

En trappa upp hittar du vårt klubbrum där alla är välkomna, såväl medlemmar som gäster. Där kan du även njuta av en underbar utsikt från balkongen över båda banornas avslutningshål. Övervåningen används även som konferensrum för upp till 40 personer. För dig som vill komma ut över dagen och jobba lite så erbjuder vi WiFi i hela klubbhuset.

Nere vid rangen finner du omklädningshuset med alla faciliteter som behövs. Längst till höger på rangen finns en golfstudio, där kan du få all hjälp som finns med sving, utprovning av klubbor mm. Där finns även vår golfskola som drivs av utbildade PGA-instruktörer.

VISSTE DU ATT?

Gör du HIO på GolfStar Kungsängen får du ett alldeles eget Famous-skåp på “The Famous Wall”. I skåpet står din egen whiskyflaska med din namnetikett. Där förvarar du även den boll som du gjorde HIOn med.

​Varmt välkommen till GolfStar Kungsängen!

Kontaktuppgifter
GolfStar Kungsängen
Garpebodavägen 1
196 92 Kungsängen
0770-22 00 05
www.kungsangengolf.se
kungsangen@golfstar.se
Vägbeskrivning
Se oss på Youtube

VÅRA BANOR

KINGS COURSE

Kings Course invigdes år 1993

Två år senare började det omfattande arbetet med att bygga om banan till en mästerskapsbana. Arbetet slutfördes år 1998, samma år som Kungsängen Golf Club för första gången stod som värd för Scandinavian Masters.

På Kings Course kan amatören möta den professionella spelaren på lika villkor eftersom det skiljer avsevärt i längd mellan klubbtee och backtee på de flesta hålen. Stora ondulerade greener i kombination med strategiskt placerade bunkrar gör Kings Course till en riktig utmaning där du ska känna dig stolt om du spelar på ditt handicap.

QUEENS COURSE

Queens Course invigdes år 1991

Layouten är av skogskaraktär med smala fairways där du spelar de flesta hålen helt åtskild från andra spelare.

Queens Course premierar precision framför längd i slagen.

Våra associerade golfklubbar