Project Description

VÄLKOMMEN TILL GOLFSTAR INTERNATIONAL

International GC har en 18-hålsbana i riktigt fin natur designad av Sederholm/Johansson/Luthman.

Banan har en mycket fin greendesign och öppnar alltid först i Uppland.

Här hittar du också ett trevligt klubbhus som är inspirerat av Gert Wingård. På anläggningen finns även en golfshop, driving range och en restaurang med fullständiga rättigheter.

GolfStar International har arrangerat Nordea Damtour och damernas PGA mästerskap och har även stått arrangör för Jarmo Sandelin Invitation med Martin Kaymer, Mika llonen, David Frost, Johan Edfors och Alex Norén m.fl. i startfältet. SM i Long Driving har även hållits här hos oss.

Nedan förklarar vi varför vi bedömer att International GC är en anläggning i Stockholm som håller vid en internationell jämförelse.

öppna åkertegar i böljande landskap. Bäckar och vattendrag.

På International GC finns dessutom naturlig tillgång till sand – en absolut förutsättning för riktigt bra fairways. Ingenstans behövde berg sprängas. Som en jämförelse kan nämnas att andra projekt i Sverige spenderat över 20 miljoner för sprängning och sand.

VISSTE DU ATT?

Här har arrangerats Nordeas Damtour och damernas PGA mästerskap och även Jarmo Sandelin Invitational med Martin Kaymer, Mika llonen, David Frost, Johan Edfors och Alex Norén med flera i startfältet.

Varmt välkommen till GolfStar International!

Kontaktuppgifter
International Golf Club
Örby
195 93 Märsta
0770-22 00 50
golfstarinternational.se
international@golfstar.se
Vägbeskrivning
Se oss på Youtube 

VÅR BANA

18-hålsbanan

International Golf är en spelvänlig bana som är rolig för såväl den kortslående amatörgolfaren som för en långtslående elitspelare som spelar från svart tee.

Det skiljer mer än 2,5 kilometer totalt i längd mellan tee längst fram mot tee längst bak.

Våra associerade golfklubbar