Project Description

VÄLKOMMEN TILL GRÖDINGE GOLF CENTER

HÄR ÄR ALLA VÄLKOMNA!

Mellan Södertälje och Vårsta, där landet tar vid efter storstan, ligger den kompletta golfanläggningen.

ERFAREN GOLFRÄV ELLER NYBÖRJARE??

GGC attraherar och välkomnar alla, från den absoluta nybörjaren till den säkre låghandicaparen, herrar, damer, ungdomar, familjer, grupper, företag, m fl.
För att spela på Grödinge krävs inget grönt kort eller medlemskap i någon golfklubb så länge någon i varje grupp kan ta ansvar för att golfspelet bedrivs på ett acceptabelt sätt. Om du aldrig spelat förut rekommenderar vi att du går en introduktionskurs eller spelar med någon mer erfaren golfspelare de första gångerna. Det tjänar du mycket på.

KOM SOM DU ÄR!

Ta med klubbor eller hyr utrustning på plats. Träna på rangen, putta, spela en kort träningsrunda eller gå en längre. Ha kul!

Ät lunch i vår servering (med fullständiga rättigheter), boka nästa möte eller happening -privat eller för företaget. Här finns det du behöver.

Hos oss hittar du två fullängdsbanor med 18 respektive 9 hål samt en kort 6-hålsbana, med Pay & Play på samtliga banor! Utöver det finns en rejäl driving range med gott om platser, två putting ranger varav en med inspel, bunkrar, reception, servering, shop, verkstad, omklädningsrum mm i klubbhuset!

Vi erbjuder nybörjar- och fortsättningskurser (utbildning i grupp eller privat) med certifierade PGA-instruktörer. Klubben har även en intressegrupp som ser efter bland annat ungdoms- och damgolfen.

Varmt välkommen till Grödinge Golf Center!

Kontaktuppgifter
Grödinge Golf Club
Grödinge Golf Center,
Skälby Gård
147 91 GRÖDINGE
08-550 962 66
www.ggc.nu
ggc@ggc.nu
Vägbeskrivning

VÅRA BANOR

18-hålsbanan

18-hålsbanan är en varierad park- och skogsbana som var spelklar år 2000.

De första 9 hålen är av skogskaraktär och något mer kuperade än de sista 9 som är något flackare och av mer parkkaraktär.

Banan är markerad med gula teeskyltar och flaggor, förutom på hål 18 där den gula flaggan är ersatt av en svensk flagga.
Klubbhuset passeras efter 9 hål, där du har tillgång till kioskvaror och serveringen.

9-hålsbanan

9-hålsbanan är en park- och skogsbana med stor variation och en del utmaningar.

1:a tee ligger strax utanför klubbhuset, direkt till vänster om starterhuset.

Banan är markerad med röda teeskyltar och flaggor, förutom på hål 9 där den röda flaggan är ersatt av en svensk flagga.

6-hålsbanan

6-hålsbanan är en varierad ängs- och parkbana. Hål 1-5 är relativt korta, mellan 55-135 meter, medans det 6:e är 260 meter.

1:a tee ligger nära klubbhuset, ovanför övre puttinggreenen. Banan är markerad med blå teekulor, skyltar och flaggor.

6-hålsbanan är inte officiellt slopad eller handicapgrundande. Banan är mycket lämplig för träning oavsett om du är nybörjare eller”gammal i gamet”.

Våra associerade golfklubbar