Project Description

FÖRENADE ARABEMIRATEN

Förenade Arabemiraten hittar du vid inloppet till Persiska viken. Emiraten är en förbundsstat, bestående av 7 emirater. För de flesta är Dubai och Abu Dhabi de mest kända, samtidigt som det är relativt få som känner till Fujairah, Sharjah, Umm Al-Qaywayn, Ajman och Ras Al-Khaimah.

De olika emiraten är som furstendömen som har ärftliga härskare, av dessa väljs en som president för hela Förenade Arabemiraten. Det är inte Dubai som är huvudstaden, som många tror, utan det är Abu Dhabi. Abu Dhabi är också det emirat som har mest olja och därigenom är rikast.

Förenade Arabemiraten har gjort sig känt för storslagna projekt och här hittar man världens högsta byggnad, största shoppingcenter, längsta skidbacke inomhus, snabbaste berg- och dalbana och mycket, mycket mer…

När det gäller golfen så finns det drygt 20 golfklubbar varav ungefär hälften av dessa återfinns i Dubai. Spontant så skulle man kunna tro att det var betydligt fler då främst Dubai och Abu Dhabi har etablerat sig som golfmetropoler. Nu är kvaliteten på de flesta toppklubbarna extremt bra och även servicen ligger på en nivå som vi inte är vana vid i Europa.

VÅRA RESOR TILL FÖRENADE ARABEMIRATEN

Al Ain

En golfoas i trädgårdsstaden
Al Ain är beläget i de södra delarna av emiratet Abu Dhabi, i det närmaste okänt för gemene man.

Här, drygt en timme från storstäderna Dubai och Abu Dhabi, råder lugnet och ni spelar härlig golf i solen på den mycket fina golfbanan Al Ain Equestrian Shooting & Golf Club.
Läs mer
Al Ain

Al Hamra

Sol, vita stränder och härlig golf
En golfresa till Al Hamra är en upplevelse – här bor man direkt på den finkorniga, vita stranden och spelar på en fantastisk golfbana designad av Peter Harradine. Missa inte heller att uppleva Dubai där ni bland annat kan besöka världens högsta byggnad – Burj Khalifa – det är garanterat ett minne för livet!

Temperaturen under vintern lämpar sig perfekt för både golf och en eftermiddag på stranden.
Läs mer
Al Hamra
Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal. När du reser med Golf Plaisir ser vi till att du blir väl omhändertagen och att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester.

Välkommen!

GOLF PLAISIR