Project Description

DOMINIKANSKA REPUBLIKEN

Detta land som är ett paradis för både soldyrkare och golfare har faktiskt bara ett 20-tal golfbanor. Det låter lite ynkligt med tanke på att Dominikanska Republiken har gjort sig känt som en av Karibiens bästa golfdestinationer.

Orsaken heter säkert Teeth of the Dog, som gjort sig känd som en av världens bästa golfbanor. Denna golfbana har stadigt legat i toppskiktet på listan över de 100 bästa golfbanorna i världen. Nu finns det många andra bra golfbanor både på Dominikanska Republiken och i världen, så frågan hur länge Teeth of the Dog kommer att prenumerera på sin plats på listan.

Det flesta av golfbanorna på Dominikanska Republiken ligger i Punta Cana och det finns dessutom en handfull banor utanför huvudstaden Santo Domingo.

Playa Dorada som är vårt resmål ligger på den norra delen av ön nära Puerto Plata.

VÅRA RESOR TILL DOMINIKANSKA REPUBLIKEN

Playa Dorada

Sol, bad och golf
Det var här längs Puerto Platas kust som Dominikanska republikens position som semesterparadis föddes.

Robert Trent Jones skapelse från 1976 har åldrats med värdighet och håller fortfarande. Golf, värme och vackra stränder har alltid varit ett vinnande koncept.
Läs mer
Playa Dorada
Heldagsgreenfee, garanterade starttider och branschens bästa personal. När du reser med Golf Plaisir ser vi till att du blir väl omhändertagen och att allt är förberett så att du kan koncentrera dig på golfen och njuta av din semester.

Välkommen!

GOLF PLAISIR