• Kan jag spela på andra GolfStar-banor med ett PLAY ONE?
  När du spelar på andra GolfStar-banor betalar du där gällande greenfee.
 • Vilka medlemsförmåner har jag med PLAY ONE?
  Du har både fri golfvagn och gäst-rabatt, men bara på din favorit-anläggning och du får våra mycket uppskattade nyhetsbrev med viktig ban-information och medlems-erbjudanden.
 • Vilken hemmaklubb får jag med PLAY ONE?
  Vi lägger in dig som medlem i den golfklubb som bedriver sin verksamhet på din hemma-anläggning.
 • Jag har redan betalat mitt medlemskap, kan jag byta till GolfStar PLAY ONE?
  Javisst, om du bara vill spela på samma anläggning hela säsongen vänligen kontakta kundtjänst så hjälper vi dig, men senast 31/1 2019. Vi återbetalar inte eventuell mellan-skillnad, du får greenfee-checkar istället (vilka inte är personliga och gäller på GolfStars samtliga svenska golfbanor under hela 2019).
 • Varför lanserar ni PLAY ONE nu?
  Vi har lyssnat på de av er medlemmar som speciellt under senare delen av 2018 efterlyst ett strikt lokalt medlemskap och har nu efter del funderande tagit fram PLAY ONE. Vi ser med denna nya medlemsform även en bra chans att locka nya medlemmar från andra närliggande golfklubbar. Väldigt många golfspelare ser sig just i början av varje nytt år om efter bra medlems-erbjudanden runt Stockholm.
 • Kan jag med PLAY ONE delta i tävlingar på andra GolfStar-anläggningar än min egen?
  Ja, men du ska då, förutom startavgift även erlägga gällande tävlings-greenfee.
 • Varför finns inte PLAY ONE för ungdomar (”Youth”)?
  Vi vet att just denna ålders-kategori i mycket hög grad vill spela på många olika golfbanor och inte vara låsta. Dessutom erbjuder GolfStar just dessa spelare andra redan starkt rabatterade medlemsformer.
 • Varför lanserar ni nu åldersgruppen ”+75” och just för GolfStar PLAY ONE?
  Många av våra lite äldre medlemmar som kanske inte orkar fara runt på så många golfanläggningar har speciellt efterfrågat en lokal medlemsform vilken medger spel på bara en eller två banor. Vi har lyssnat på dessa medlemmars behov.