Möt teamet på Lumine Travel som hjälper dig med din golfresa i vår!

Behöver du hjälp med din golfresa till Lumine i vår? 
Läs då intervjun med Jennie, Belén och Maria som jobbar på Lumine Travel som GolfStars redaktion träffade i samband med ett besök på plats i veckan.  

Jennie, berätta om Lumine Travel och vad du, Belén och Maria gör för att underlätta för golfare som vill komma till Lumine och spela?
– Lumine Travel är Lumine Golfs egen resebyrå. Vi hjälper resebyråer, pro-grupper, golfare från olika delar av världen och GolfStars medlemmar med allt som behövs för att göra golfresan så bra som möjligt. Vi ser till att boka hotell, transfers, starttider och mängder av andra aktiviteter, såsom vin- och olivoljeprovningar etc. allt utifrån kundens behov, berättar Jennie.

Hur gör man lättast när man vill boka en golfresa till Lumine?
– Det lättaste sättet att kontakta oss är genom att skicka ett mejl till travel@lumine.com  med din förfrågan. Utifrån dina önskemål tar vi fram förslag till dig. Som GolfStar-medlem ska du också skicka en kopia på din förfrågan till kundtjanst@golfstar.se, så att de kan bekräfta ditt GolfStar-medlemskap till oss, säger Maria.

Kan ni rekommendera några trevliga hotell för våra medlemmar att bo på i samband med ett besök på Lumine?
– Vi samarbetar med ett flertal hotell i regionen som erbjuder god tillgänglighet och attraktiva priser på boende i samband med en golfvistelse på Lumine. Beroende på kundens önskemål och vistelsens längd har vi många olika alternativ att erbjuda. Exempelvis Regente Aragón i Salou eller Monica Hotel alternativt Sol Port Cambrils Hotel för att ge några exempel, säger Belén.

Rekommendera några mysiga restauranger som man inte bör missa när man är i regionen?
– Förutom våra egna restauranger… missa inte ”Cook and Travel” på Regente Aragón Hotel som erbjuder en fantastisk meny inspirerad av världens alla hörn, njut en paella på ”Club Nautico” i Cambrils med utsikt över marinan, ät fisk och skaldjur på ”Al Punt” mitt på torget i Cambrils eller på ”L´indret de Cambrils” som ligger intill en av stränder med utsikt över havet och som bjuder på mängder av läckra rätter, säger Maria.

Förutom golfen, vad ska man inte missa när man är här på en golfresa?
– Passa på att upptäcka Tarragona med sitt romerska arv. Åka till Barcelona, lite drygt en timme med bil och shoppa. Gör ett besök på ”Museu del Vermut” i Reus. Njut av ett glas vermouth och lär dig allt om denna goda dryck. Boka en guidad tur på någon av vingårdar i regionens främsta vinregioner, Montsant eller Priorat. Promenera längs standpromenaden i Cambrils i solnedgången. För dig som har barn med dig på resan (eller har barnasinnet kvar) så ska ni ju förstås besöka det närbelägna nöjesparken ”PortAventura World” eller ”Ferrari Land”. Är du här under sommaren ska du besöka vår egen Beach Club. Det här är några förslag som jag har på vad man inte ska missa, säger Jennie och skrattar.

Något ni vill hälsa GolfStars medlemmar?
– GolfStars medlemmar är alltid välkomna till oss på Lumine och vi gör allt vi bara kan för att de ska känna sig precis som hemma!!!

– För oss är det väldigt viktigt att du som medlem känner dig väl omhändertagen från den första kontakten med oss i samband med din förfrågan tills det att du lämnar oss och åker tillbaka hem till Sverige. Vårt mål är att du ska känna dig som medlem på Lumine och njuta av vårt underbara klimat och allt annat som regionen här har att erbjuda.

Välkommen till oss hälsar Jennie, Belén och Maria på Lumine Travel! 

Mer läsning om Lumine:
Frågor & Svar
Marie o Gunnar lyriska över Lumine!
Spanska Lumine Hills topprankad!