Josef & Rory, berätta lite om er själva, er bakgrund och vad ni har gjort innan ni blev Club Operator?
Vi är två golfare som heter Josef & Rory Tekin. Vi är bosatta i Sigtuna kommun sedan 1976 men födda i Beirut, Libanon.

Josef kommer vara operatör på IGC & Rory på Bodaholm. Vi har jobbat inom krognäringen i över 20 år, bland annat har vi drivit Steninge Bruk vid Steninge slott i 4 år och Sigtuna GK:s restaurang i 8 år. Under vinterhalvåret jobbar vi med säkerhet på Arlanda flygplats.
GolfStar operatörer GolfStar operatörer

Vad var det i Club Operator-rollen som lockade er?
Det som lockade med Club Operator-rollen var chansen att själv kunna driva och sköta en golfanläggning och inte bara ta hand om matdelen. Vi gillar också att GolfStar tänker stort och har framtidsvisioner vilket är ytterst viktigt för drivkraften hos alla som medverkar på resan. Vi vet vad som krävs av oss och hur det är att driva en golfrestaurang vilket kan vara ytterst tufft. Nu får vi drifta helheten, vilket är spännande plus att vi gillade människorna vi kom i kontakt med hos GolfStar, vilket också är viktigt!!

Kommer ni att förändra något på de anläggningar som ni nu tar över ansvaret för?
Vi har gjort en massa förbättringsarbeten på anläggningarna, målat om, fräschat upp möbler och inventarier. Allt kommer förhoppningsvis att upplevas mycket fräschare och nyare.

Har ni klart redan nu hur bemanningen i övrigt kommer se ut på GolfStar Bodaholm och GolfStar International?
Vi har i princip nästan helt klart med bemanningen på båda anläggningarna. Några pusselbitar finns kvar men dom kommer läggas dit inom kort.

När planerar ni att öppna upp anläggningarna för säsongen?
Vi vill öppna båda anläggningarna 1 april förutsatt att det är okej för banansvarig och att vädergudarna är med oss.

Något ni vill hälsa till läsarna?
Om det är någon driftig själ som vill vara med och utveckla tävlingarna på anläggningarna bland GolfStar-familjen så maila gärna oss på josef.tekin@golfstar.se