Boka din resa redan idag till fina Islantilla Golf Resort och få 1.000:- i medlems-rabatt!
– Tillsammans med vår nye Club Operator på Brollsta och Waxholm, Eric Bremberg* har vi nu nöjet att erbjuda dig som medlem i GolfStar, ett extra förmånligt pris på resor till spanska Islantilla Golf Resort under april månad, säger Stefan Brikell, reseansvarig på GolfStar.
* Eric driver även den egna resebyrån 360golf som erbjuder denna innehållsrika och prisvärda golfresa.


Islantilla Golf Resort – en 27 håls-anläggning alldeles vid stranden
Denna klassiska golfresort ligger ca: 45 minuter från Faros flygplats och precis över gränsen till Spanien. Här finns 27 härliga golfhål att spela och på det fyrstjärniga hotellet som ligger precis vid golfbanan njuter du av sol, bad och golf när det är som bäst. De flesta rummen har balkong och terrass med utsikt över havet och golfbanan. På hotellet finns en buffé-restaurang som erbjuder frukost och middag och i klubbhuset kan du avnjuta en god lunch på den trevliga terrassen efter det att du avslutat din golfrunda. Här finns också fitness-center, spa och två tennisbanor.

Välskött mästerskapsbana precis intill hotellet
De tre 9-hålsslingorna är av parkbane-karaktär och erbjuder en underbar utsikt över Atlanten och med en påtaglig känsla av sea-side. Banan har stått värd för flera stora tävlingar och varit korad till en av Europas 100 bästa banor. Här finns ett bra träningsområde med driving-range och chip- och putt-greener intill klubbhuset.

Läs mer om resan och boka din plats HÄR>>Ange rabattkoden ”GOLFSTAR” vid din bokning, så får du 1.000:- i medlems-rabatt.


Trevlig resa!