GolfStar, dåvarande Unipeg inledde i januari 2015 ett fyr-årigt samarbete med Sundsta Golf nära Norrtälje. Det avtalet löpte ut vid årsskiftet 2018/19.

Sedan i höstas har vi på GolfStar därför fört intensiva diskussioner med Sundsta Golf för att hitta en för båda parter bra och väl fungerande samarbetsmodell inför framtida golfsäsonger. Vi tvingas nu konstatera att vi inte har lyckats varför detta samarbete upphör fr o m 1/1 2019.

GolfStar vill i detta sammanhang passa på att tacka Sundsta Golf och då främst Micke Baalack, vår främsta kontaktperson där för fint samarbete under de här fyra åren. Vi önskar er lycka till inför utmaningen att utveckla denna Roslags-pärla vidare.

Du som är Sundsta-medlem kommer under de närmaste dagarna att få ett erbjudande om fortsatt medlemskap inom GolfStar.