Företagen GolfStar Sverige AB och Svensk Jordelit AB (SJAB) tecknade nyligen ett avtal vilket innebär att SJAB levererar GolfStars behov av  produkter för banskötsel (gödsel, vätmedel, gräsfrön, etc) samt utrustning för rangerna, främst för boll- och betalnings-hantering. Företaget är marknadsledande i Norden på denna typ av produkter och har sitt säte i Göteborg.

– Avtalet innebär att GolfStar nu får tillgång till verkligt högkvalitativa produkter och tjänster för banskötsel och ranger till mycket förmånliga priser vilket hjälper oss i vårt pågående förädlingsarbete med våra anläggningar berättar Stefan Silfver, koncernchef i GolfStar-gruppen.

– Vi är mycket stolta över av att vi nu har ingått ett avtal med Nordens största golfbaneoperatör GolfStar. Vi avser att under våren erbjuda alla GolfStars medlemmar medlemsrabatter på våra konsumentprodukter säger Thomas Johansson, VD på Svensk Jordelit AB.

– För dig som golfar på våra anläggningar kommer du att se en successiv förädling av våra grönytor då Jordelit har marknadens bredaste och bästa utbud av dessa produkter. Dessutom kommer ju du som privatperson under våren få förmåner i form av rabatter på Jordelits produkter säger Anders Degling, GolfStars banchef.

HÄR>> kan du läsa mer om vilka trädgårdsprodukter Jordelit erbjuder dig som konsument. Håll ögonen öppna i GolfStars nyhetsbrev under våren efter företagets rabatter.