Nu har det hänt igen!

Svenska Golfförbundet skickar via sin partner ”Players 1st” mot slutet av varje år ut en enkätundersökning till de golfare som inte längre är aktiva i syfte att undersöka varför man slutar att spela golf – ett, i vårt tycke vällovligt syfte men…

Precis som förra säsongen så har nu ett stort antal av GolfStars medlemmar felaktigt fått denna enkät från SGF/Players 1st, trots att de har betalat sin årsavgift för 2018 (och/eller 2019) och står som ”Aktiv” i GIT.

GolfStar har återigen påtalat detta för SGF vilka undersöker varför så sker.

Har Du felaktigt fått denna enkät? Från GolfStars sida kan vi bara beklaga att du har fått denna och ber dig helt bortse från enkäten.

(7/12 2018) SGF har nu lokaliserat felet och ber om ursäkt

Sent igår kväll 6/12 skickade SGF ut en ursäkt till de berörda, se mejlet nedan: