Så bokar du din runda på våra vinteröppna banor

Om du inte har möjlighet att åka till Lumine för att spela vintergolf har GolfStar flertalet vinteröppna banor med ordinarie greener så du kan förlänga säsongen på hemmaplan.

Om du vill spela vintergolf på vinteröppna golfbanor och nyttja ditt medlemskap bokar du din starttid som vanligt online på golfstar.se/boka eller mingolf. Om du är gäst eller tar med en gäst ska gästen betala greenfee via Swish. Instruktioner och telefonnummer till Swish finns vid inskrivningsboken som är obligatorisk att skriva in sig i på banan även vid vintergolf. Våra anläggningar har stängt receptionerna för säsongen så möjligheten att köpa utrustning och mat är begränsade till de anläggningar med restauranger öppna under vintern.

GolfStars vinteröppna golfbanor är:

GolfStar Brollsta som har 9-hålsbanan öppen för vintergolf med ordinarie greener hela vintern. Banan är en fin skogsbana som är bra för alla nivåer av golfare, även den riktigt duktiga golfaren får en utmaning här.

GolfStar Bromma är öppen med provisoriska greener hela vintern, de ordinarie greenerna stänger i början på november (11 nov 2018).  Den omfattar sju par 3-hål med avstånd 80-155 meter, samt två par 4-hål runt 250 meter. Banans par är alltså 29 och spelas 1 378 meter både från gul och röd tee.

GolfStar Gripsholm har en enklare 6-hålsbana med par 3-hål öppen för vintergolf.

GolfStar Grödinge har en trevlig 6-hålsbana med par 3-hål och sommargreener öppen för vintergolf.

GolfStar Lindö håller Academy-banan öppen hela vintern med ordinarie greener. Den är av det enklare slaget och du hittar den på fältet innan rangen.

GolfStar Kyssinge har 9-hålsbanan öppen hela vintern med ordinarie greener. Banan är en fullängdsbana och ett riktigt bra utmanande test för dig som är seriös med din vintergolf.

GolfStar Sundstas 9-hålare som alltid är rolig att spela är öppen hela vintern med ordinarie greener.

GolfStar Waxholms trevliga 9-hålare med utmanande pottbunkrar håller också öppet med vinteröppna greener. Hoppas du nyttjar ditt medlemskap och spelar en vinterrunda!

Välkommen till GolfStars vinteröppna golfbanor!