Sista minuten priser på Academy Camp-resor under novembermånad – extra förmånligt för dig som är GOLFSTAR LARGE eller PLAY ALL medlem.

Nu har du chansen att boka in dig på någon av höstens Academy Camp resor till Lumine. Vi har fortfarande ett antal platser kvar på 3 utvalda veckor under november månad som vi nu erbjuder till ”Sista minuten priser”. Är du GolfStar LARGE eller PLAY ALL medlem, så har du 3.500:- rabatt på ordinarie pris. Övriga medlemmar 1.500:- i rabatt. 

Läs intervjun längre ned med vår uppskattade Camp-tränare Leif Granstad.

Priser och tider:

GolfStar LARGE/PLAY ALL-medlemmar: 12 450:-
Övriga medlemmar: 14 450:-
Ordinarie pris: 15 950:-

OBS! Sista minuten-priserna ovan gäller endast på dessa tre avresedatum: 2018-11-03, 2018-11-14 och 2018-11-22.

Så här säger Leif Granstad på Tee View som är ansvarig för Academy Camp-resorna när GolfStars redaktion träffar honom:

Vart åker ni?

– Vi åker till Cambrils som är ett av Spaniens kulinariska centra vid Medelhavet, tio mil söder om Barcelona. Lumine GC har två 18 hålsbanor, Lakes & Hills som är tävlingsbanor där Swedish Golf Tour och European Tour Q-School finalen spelas och en 9 hålsbana, Ruins. Där kan spelarna mäta sig med proffsen och spela vit tee men väljer man att spela gul, blå och röd så passar de alla typer av spelare. Väljer man att åka en tävlingsvecka så har man möjlighet att följa några av de bästa spelarna i världen på plats. Träningsområdena har grästee och riktigt bra målgreener för korta inspel på 50-120 meter.

Vad är det som skiljer Academy Camp-resorna från andra golfskoleresor?

– Vi jobbar med spelaren i centrum och helheten samt i grupper om 8-12 spelare per tränare så att undervisningen ska hålla en god kvalitet. Vi har ett unikt upplägg där vi börjar jobba tillsammans med resenärerna redan innan avresan och fortsätter med repetition efter resan på hemmaplan. Detta gör vi för att ge dem nycklar att jobba med och för att de ska ha en målbild under resan. Vi tittar på vad som fungerar och vad som inte fungerar. Vi använder också TrackMan som är ett utmärkt hjälpmedel i undervisningen. Tillsammans med varje spelare sätter vi sedan individuella mål för deras golfutveckling, där privatlektioner och fysträning också ingår under resan.

Hur ser dagsprogrammet ut?

– Det ser ut enligt följande;

07.30 Frukost
08.30 Buss till golfbana
09.00 Träning – Driving range, Fulla slag, Närspel & Puttning
11.30 Lunch
12.30 Spel 18-hål, eget mellanmål/mat på banan. LAG-TÄVLING, bästboll med hcp.
15.00 Privatlektioner & Coaching-samtal som ingår istället för spel sista 9 hålen
17.00 Rast, mellanmål/mat, analys, egen träning, vila, videogenomgång
18.00 Buss till hotellet. Egna aktiviteter. Återhämtning/SPA/Egen fys
20.00 Frivillig middag, samling i receptionen för de som vill ha sällskap

Vilka är det som åker med er?

– Spelarna är i alla ålderskategorier men snittåldern ligger runt 40-60 år. Det som är väldigt intressant och roligt är att det är en stor del kvinnor med på resorna. Det är inget vi medvetet har fokuserat på, det har bara blivit så… men vi försöker få till en bra mix. Ungefär hälften kommer ner själva men de kommer alltid att ha sällskap då gruppen brukar hålla ihop under veckan.

Kan en med lågt hcp få ut lika mycket av resan som en med högt hcp ?

– Absolut, eftersom vi anpassar upplägget efter varje person. Var och en får sina individuella nycklar att jobba med.

Vill du också följa med på någon av Academy Camp resorna i höst, så kan du läsa mer och boka din resa HÄR>>