GolfStars kunder kommer nästa år att kunna spela fritt på golfanläggningarna: Bodaholm, Brollsta, Bromma, Gripsholm, International, Kungsängen, Kyssinge, Lindö, Lövsättra, Riksten, Viksberg och Waxholm samt på Lumines tre banor utanför Barcelona. Det innebär att alla medlemmar garanterat kan spela fritt på minst 20 golfbanor.

Vad det gäller fortsatt fritt golfspel på Grödinge, Sundsta och Tjusta samt andra och helt nya golfanläggningar så ber vi att få återkomma när förhandlingarna med dessa är klara. Du som mest spelar söder om city ska veta att vi arbetar extra hårt för att hitta nya samarbetsanläggningar just där.

GolfStars produktstrategi är att alla våra medlemsformer ska innehålla ”Mest Golf För Pengarna” jämfört med alla andra golfklubbar och spelalternativ. Bara sedan 2015 har därför våra golf-kunder fått ytterligare 15 golfbanor att spela på. Det är förstås en fantastisk utveckling.

Eftersom golfare har olika spelnivå och krav på golfbanor och -anläggningar så har GolfStar medvetet valt banor med bred variation avseende: spelkaraktär, skötselnivå, miljö, längd och geografiskt läge. Vi ber dig därför att prova dem alla under 2019 för att se vilka banor du gillar mest.

Vi hoppas att du med detta har fått information så att du nu kan välja den, för just Ditt golfbehov bästa medlemsformen inför nästa års golfsäsong.