Har du svårt att hitta tiden för att spela golf? Det behöver inte vara så svårt. GolfStar har tipsen som får dig att golfa mer.

En runda golf behöver inte vara en full 18-hålsrunda. Testa att spela några av våra 9-hålsbanor eller korthålsbanor. Du kommer ha samma goa känsla i kroppen av att ha klarat av en runda golf efteråt. Det tar dessutom bara hälften av tiden av en full 18-hålsrunda.

Planera din golf. Som fullvärdig GolfStar-medlem har du möjlighet att förboka dina rundor 30 dagar i förväg. Det innebär att du kan hitta dina favorittider i god tid i förväg oavsett om det är lördag morgon 08.00 eller fredag kväll efter jobbbet, du kan boka upp till 4 rundor i förväg (med GolfStar LARGE). Blockera den tiden i din kalender och låt inget komma emellan.

Gå inte ut för hårt. Du vill inte trötta ut dig på golfen direkt exempelvis när säsongen startar. Försök istället hitta ett återkommande spelschema. Säsongen är lång och du hinner enkelt att spela ett par rundor per månad under säsongens 6-8 månader med ett väl avvägt spelschema.