Det är med stor glädje som vi idag lanserar framtidens medlemsformer i samband med starten av vår återkommande och populära höstkampanj.

De nya medlemsformerna* heter från och med idag GolfStar SMALL, MEDIUM och LARGE och kan redan nu köpas i vår webbshop. Den största nyheten är att, oavsett vilken av de tre nya medlemsformerna du väljer så har du alltid fritt spel på GolfStars samtliga banor, svenska såväl som spanska. Vi på GolfStar vill ju ge dig som medlem Mest golf för pengarna och det är precis vad du nu får så vi hoppas att du håller med om att det är ett fantastiskt erbjudande!

* som ersätter medlemsformerna: GolfStar PLAY ALL, PLAY 6, PLAY WEEKDAY, PLAY YOUTH/JUNIOR/KIDS.

Vad skiljer då medlemsformerna åt?
Svaret på den frågan är kortfattat: Tillgången till starttider på våra mest attraktiva banor under helger!

Du som köper medlemsformen GolfStar LARGE får fri tillgång till alla starttider alla dagar i veckan på alla banor. Det är ett medlemskap för dig som inte vill kompromissa med din golf.

Om du vill betala mindre för din golf och kan tänka dig att vara flexibel i din tillgång till starttider har vi skapat medlemsformerna GolfStar MEDIUM och SMALL.

Med GolfStar MEDIUM har du fri tillgång till alla starttider på vardagar men på sju av våra banor har du begränsad tillgång till starttider på helger. För starttider mellan kl. 08.00 och kl. 14.00 på helgerna ska du erlägga gällande greenfee.

Med GolfStar SMALL har du fri tillgång till alla starttider på vardagar men på nio av våra banor har du endast begränsad tillgång till starttider på helger.  För starttider mellan kl. 08.00 och kl. 14.00 på helgerna ska du erlägga gällande greenfee.

De tre nya medlemsformerna erbjuds i fyra olika åldersgrupper: Senior 30+, 22-29 år, 13-21 år samt upp till 12 år.

JÄMFÖR VÅRA NYA MEDLEMSFORMER

Priser på medlemsformerna
Vi har skapat en prismatris som visar vad just Ditt medlemskap kostar. Till alla priser tillkommer en klubbavgift på 495 kr vilken ej ingår i friskvårdsbidraget och som Svenska Golfförbundet och din hemmaklubb delar på. 

Greenfeemedlemskap och 9-hålsmedlemskap
Två av våra tidigare medlemsformer har vi valt att behålla i oförändrade former:
Det är greenfeemedlemskapet som nu heter GolfStar GREENFEE och 9-hålsmedlemskapet som nu heter GolfStar 9-HOLES.

Vad behöver JAG som redan är medlem göra nu?
Var bara lugn, du behöver till att börja med inte göra någonting alls just nu, du kan läsa på dig och jämföra de nya medlemsformerna i lugn och ro. Ditt nuvarande medlemskap sträcker sig ju hela vägen till 2018 års slut. Om du har tecknat ett flerårigt medlemskap så fortsätter de villkoren att gälla tills medlemskapet tar slut.

JAG är inte medlem än eller vill uppgradera mitt nuvarande GolfStar-medlemskap – hur gör JAG?
Om du vill kunna spela fritt på GolfStars alla banor redan nu så kan du uppgradera dig till ett GolfStar LARGE, MEDIUM eller SMALL. Du köper då ditt nya medlemskap i webbshopen och kan börja använda dina nya spelrättigheter direkt, eftersom vi ju också idag har lanserat vår höstkampanj vilket innebär att dina nya spelrättigheter gäller hela säsongen 2019 också.