Jenny Hagman släpper sin nya bok – Kom på release-mingel!

Välkommen på bokrelease av ”Stolt, stark & säker — en bok om helhetsträning för golfare” samt visning och mingel på First Hotel Lindö Park, tillsammans med bokförlaget Buena Vida tisdagen 4 september 2018 kl 17 – 20.

Vi börjar med en visning av hotellet och sedan kommer Jenny Hagman, f.d. golfproffs och författare till boken att föreläsa och därefter avslutar vi kvällen med lite bubbel, snacks och mingel.

Jenny Hagman är f.d. golfproffs och har jobbat som golftränare och coach i över 20 år. Hon har synts i Svensk Golf som en del av golfskolan och i den del som heter Toppform. Jenny har även arbetat som vd och marknadschef inom näringslivet och är idag föreläsare och jobbar som mental tränare, coach och fys-tränare inom idrott-och ledarskap. Jenny driver också podden ”Idrott-och ledarskapspodden” där du hittar flera av gästförfattarna i boken.

Inbjudan gäller dig och en vän/ kollega. Läs hela inbjudan  HÄR>>

OSA: Anmälan senast 28 augusti till: maria.jakobsson@firsthotels.se

VÄLKOMMEN TILL GOLFSTAR LINDÖ och FIRST HOTEL LINDÖ PARK!

Av |2018-08-15T14:56:43+00:006 augusti 2018|GolfStar-nytt|
X