Kungsängens range öppnar igen lördag 9 juni – Läs de nya reglerna!
Efter att ha hållit rangen stängd på grund av vissa spelares missbruk har vi nu efter nya samtal med Ramirent bestämt att vi öppnar Kungsängens range med nya och tydligare regler.

– Det är nu absolut förbjudet att använda metalwoods/träklubbor och egna bollar på rangen. Nu vädjar vi om DIN hjälp att respektera de nya reglerna. Vi kommer att tillämpa noll-tolerans mot detta ofog och eventuella överträdelser polisanmäls därför omedelbart. Om du ser överträdelser, vänligen rapportera detta omgående (personligen eller anonymt) till receptionen eller till: info@golfstar.se.

– Rangen kommer även hädanefter att ha samma öppettider som receptionen i klubbhuset, d v s: måndag – torsdag mellan kl. 08.00 – 19.00, fredag kl. 08.00 – 18.00 och lördag – söndag mellan kl. 07.00 – 16.00. OBS! Övrig tid är rangen stängd!

Vi förutsätter att de nya reglerna nu efterlevs till 100%. Om inte kan vi tvingas stänga rangen för resten av säsongen!”