Kungsängens range nu stängd tills vidare!

Då regeln som förbjuder att slå bollar över nätet inte respekteras av alla så tvingas vi nu stänga rangen. Trots tydliga skyltar om att detta inte är tillåtet har det skett vid upprepade tillfällen den senaste tiden. Vi är medvetna om att den absoluta majoriteten av våra medlemmar och gäster respekterar regeln men dessvärre inte riktigt alla.
 
Nu har det gått så långt att säkerheten inte kan garanteras för de anställda hos grannen Ramirent. Vi kommer nu att utreda på vilket sätt vi kan återuppta användningen av rangen men den är alltså nu och tillsvidare stängd*. Vi ber er respektera detta! 
 
Vi har absolut noll-tolerans mot detta ofog såväl idag som framgent och eventuella överträdelser kommer därför att polisanmälas!
* Rangen hålls tills vidare öppen endast för vissa tränarledda lektioner och för deltagare i vissa tävlingar.
Av |2018-05-28T15:09:25+00:0016 maj 2018|GolfStar-nytt|
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsupplevelsen. Läs mer om GDPR och personuppgiftshantering inom GolfStar. Ok
X