GolfStars Golfpolicy & Hyrpriser 2018

Läs nyheterna i GolfStars Golfpolicy 2018

Främsta nyheterna är att GolfStar nu avskaffar bollrännan – SAMTLIGA starttider mellan kl 05 – 21 ska förbokas. Vi gör dessutom smärre justeringar i vissa av våra range- & hyrpriser.

Nu är årets upplagor av GolfStars ”Golfpolicy” och ”Range- & hyrpriser” färdiga och publika. Range- & hyrpriserna gäller generellt på flertalet av GolfStars svenska anläggningar 2018.
Golfpolicyn gäller alla medlemmar och gäster på GolfStars samtliga svenska anläggningar och omfattar regler för exempelvis:
–         Tidsbokning, avbokning/No-show* & incheckning
–         Regler vid frost
–         Gäst-greenfees
–         Hcp-gränser för spel
–         Pay & Play på våra banor
–         Utnyttjande av introduktionskort (SGF, SGDF, m fl)
–         Hundar och barnvagnar på banorna
* Observera att en ”No-show”-avgift (200 kr per person och starttid) nu debiteras alla förbokade och icke-utnyttjade starttider.

Du hittar länkarna till de två dokumenten under fliken ”BOKA” här ovanför!

– Ta några minuter och titta igenom dokumenten så att du själv vet och kan berätta vad som gäller på GolfStars 14 svenska anläggningar för dina kompisar och medspelare. De ligger nu publika på GolfStars hemsida, under BOKA och senare även på våra klubbhemsidor berättar Per Liedstrand, informationsansvarig på GolfStar.

Av |2018-04-12T10:14:03+00:0011 april 2018|GolfStar-nytt|
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsupplevelsen. Läs mer om GDPR och personuppgiftshantering inom GolfStar. Ok
X