GolfStar fortsätter att växa med ytterligare en ny anläggning inför säsongen 2018  – Välkommen Tjusta!

Nu blir även Kyssinges granne Tjusta en GolfStar-anläggning. Det innebär att vi under säsongen 2018 erbjuder spel på 16 svenska och spanska anläggningar med totalt 26 st 18- och 9-hålsbanor.

– Tjusta är en gemytlig anläggning, vars målsättning är att erbjuda en golfbana av hög kvalitet, där det ska vara kul att spela. Tjusta-banan, dit vi välkomnar alla golfare att spela är en härlig blandning av skogs- & parkbana. De 18-hålen löper över 5.800 meter från gul tee och 4.900 meter från röd tee. Det är en rejäl utmaning för de flesta golfare oavsett handicap. På anläggningen finns också driving-range och bra övningsområden. I klubbhuset hittar du reception, golfshop och en trivsam restaurang på övervåningen där paradrätten är Tjustas egen räksmörgås, säger Stefan Brikell, vice VD i GolfStar som syns i mitten på fotot ovan.

– GolfStars nye familjemedlem bidrar till att ytterligare förtäta GolfStar-familjens nordvästra kluster av fina golfanläggningar. Nu kan du under förmiddagen spela 18 hål på Tjusta och efter en god lunch i klubbhuset avsluta dagen på någon av Kyssinges banor, avslutar Stefan.

Tony Trigell, grundare och arbetande styrelseordförande i GolfStar säger:
– Äntligen! Man kan ju tycka att två golfanläggningar som ligger på wedge-avstånd från varandra åtminstone borde ha ett samarbete men nej, så har det inte varit. Men nu har vi kommit i mål – Kyssinge och Tjusta är inte bara ett samarbete, det blir EN golfanläggning med två fina 18-hålsbanor och en 9 hålare.

– Självklart blir 2018 års golfsäsong som snart är här, ett lite knackigt fusionsår för våra två bolag – Vi har två klubbhus, två parkeringar, ja mycket är dubbelt men för dig som spelare blir det variation och det är ju bra. Från 2019 så ser vi fler synergier och mer samverkan som kommer frigöra resurser att göra Kyssinge-Tjusta-anläggningen ännu bättre.

– Jag vill passa på att önska alla Tjustas medlemmar välkomna till oss i GolfStar och du som redan är kund och medlem och spelar på våra banor – Grattis! Här får du ytterligare en bra golfbana inom ramen för de flesta medlemskapen – Med Tjusta så fortsätter vi att växa så du alltid ska ha – MER GOLF FÖR PENGARNA!

Så här säger Johan Baalack, ägare av Tjusta Gård (som syns till vänster på fotot ovan):
– Jag är glad för Tjustas medlemmar inför den kommande säsongen och för att vi och GolfStar nu hittat varandra i en bra lösning. Med Tjusta så blir Kyssinge–Tjusta Golf en av Sveriges största och en av de bättre golfanläggningarna i Stor-Stockholm. Golfarna inom Tjusta och GolfStar kan vara lyckliga att få 100% tillgång till starttiderna på alla de fina och varierande 45 golfhålen.

Till höger på fotot ovan syns även Carl-Adam Groth, Tjustas Klubbchef.

Du som 2018 har en av GolfStars medlemsformer* kan nu utan extra kostnad även spela Tjusta-banan.
(26/3 2018) För Dig som har medlemsformen PLAY 6: Redan nu räknar vi GolfStar Kyssinge-Tjusta som EN anläggning, inte två!
Har du funderingar kring detta v v kontakta GolfStars kundtjänst.

* GolfStar PLAY ALL, PLAY WEEKDAY, PLAY 6, PLAY YOUTH/JUNIOR/KIDS och PLAY GREENFEE