First Hotel driver GolfStars Lindö Hotell & Restaurang!

Hotell-koncernen Frame Invest AB tar över driften av GolfStars Lindö Hotell, Konferens och Restaurang under namnet First Hotel Lindö Park.

– Frame Invest driver sedan tidigare First Hotel Norrtull och First Hotel Arlanda Airport. Från och med 1 mars i år kommer Hotellet på Lindö i Vallentuna bli ett perfekt komplement till dessa hotell med sin geografiska placering och härlig natur inpå knuten vilken inbjuder till många fritidsaktiviteter såsom golf, tennis, längdskidor, löpning, mm. Allt detta på bara en halvtimmes avstånd från Arlanda och Stockholms city, berättar Fredrik Ramén, styrelseordförande för Frame Invest AB.

– Vi vill att First Hotel Lindö Park ska bli en lika naturlig mötesplats för såväl affärs- och weekendresenärer som för dagliga golfmedlemmar och övriga tillresande golfgäster. Hotellets restaurang och bar ska vara en lättillgänglig plats för möten från morgon till kväll. GolfStars medlemmar kommer dessutom att i bästa samarbetsanda kunna nyttja alla våra tre hotell till förmånliga villkor, fortsätter Fredrik Ramén.

Frame Invest AB består idag av fyra affärsområden varav hotell är ett. Gemensamt för dessa är att de, genom kundfokusering och medarbetar-utveckling ska skapa organisk tillväxt och framgång.

– Vi välkomnar Frame Invest och First Hotel som partners vilket stärker professionalismen inom hotell- och restaurangdriften samt innebär bättre kvalitet, service och tillgänglighet för alla typer av kunder som besöker vår kära Lindö-anläggning, en av norra Europas största golfanläggningar, säger Tony Trigell, grundare och arbetande styrelseordförande i GolfStar.

– Med detta samarbete så delar vi upp Lindö Park i två tydliga serviceinriktningar där GolfStar är proffs på att driva golfverksamhet och First Hotel Lindö Park är proffs på Hotell- och Restaurangverksamhet. Tillsammans kommer vi höja kundservice och upplevelsen från en redan hög nivå, avslutar Tony.

Väl mött och varmt välkomna till Lindö hälsar Fredrik och Tony!

Av |2018-03-01T12:43:31+00:001 mars 2018|GolfStar-nytt|
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsupplevelsen. Läs mer om GDPR och personuppgiftshantering inom GolfStar. Ok
X