Så spelar du fritt på spanska Lumines tre banor

Du har väl inte missat vårt samarbete med fantastiska Lumine strax söder om Barcelona?

– Sedan slutet av förra året kan du som har en av GolfStars Premium* medlemsformer även spela fritt på Lumines tre banor förutom de 23 Stockholms-banor vi erbjuder spel på säger Stefan Brikell, vice VD på GolfStar.

Se filmen om Lumine Beach & Golf Club HÄR>>
Läs mer om samarbetet mellan GolfStar och Lumine Golf och vad det innebär HÄR>>

Golfen på Lumine
På Lumine finns totalt 45 hål fördelade på tre golfbanor; Lakes (18-hål), Hills (18-hål) och Ruins (9-hål) och två separata klubbhus.  Dessutom finns utmärkta träningsområden med två driving-ranger, ett flertal chipping-, pitching- och puttinggreener samt övningsbunkrar. Allt detta gör Lumine Beach & Golf Club till en komplett golfanläggning.

Var och en av dessa banor ger spelaren en annorlunda golfupplevelse. Inte bara på grund av den utmaning som de utgör utan också för deras olika banlayouter.

Sightseeing runt Lumine
Vill du ha lite mer storstad, så ska du göra ett besök i Tarragona. Här finns massor av historia och kultur att uppleva.

Och är du intresserad av vin, så är du helt klart i rätt område. I denna del av Spanien finner du många olika vingårdar. Gör ett besök i ”Priorat” som är ett berglandskap med vinodlingar på mellan 100 och 1 000 meters höjd. Distriktet producerar huvudsakligen koncentrerade, mörka och intensiva rödviner.

För dem som vill ha något lite mer äventyrligt, är PortAventura World Park en av Europas bästa nöjesdestinationer. Bara fem minuter från Lumine finns här en nöjespark och vattenpark, idealisk för människor i alla åldrar att uppleva.

Förra året öppnades också Europas första Ferrari-land som erbjuder mängder av åkattraktioner inspirerade av det kända italienska varumärket. Allt detta gör att det finns mängder av aktiviteter att göra förutom att spela golf på Lumine.

Bokning av golf och boende på Lumine
Lumine har en ”egen” resebyrå – Lumine Travel, som hjälper dig med att boka starttider, boende, hyrbil, restaurangbokningar, biljetter till PortAventura och Ferrari-land samt ge dig råd om var du hittar de bästa vingårdarna i regionen.

Är du intresserad, skicka din förfrågan direkt till  travel@lumine.com. Ange GOLFSTAR när du gör din förfrågan.

Vill du ha hjälp med hyrbil, så har Lumine Travel ett exklusivt samarbete med Mflex som ger dig som är GolfStar-medlem 10% rabatt på hyrbilspriset.

Så får du tillgång till fritt spel på Lumine
Om du inte redan har en av våra Premium* medlemsformer, så kan du enkelt uppgradera från din nuvarande medlemsform. Mejla kundtjanst@golfstar.se så får även Du tillgång till obegränsat spel på Lumine Golf och förstås på alla våra svenska golfbanor.

* GolfStars Premium medlemsformer är: GolfStar PLAY ALL, PLAY WEEKDAY, PLAY YOUTH/JUNIOR/KIDS

Vår bästa Premium medlemsform är GolfStar PLAY ALL. Årsavgiften på 8.495:- inkluderar klubb- & förbundsavgiften. Dessutom ingår följande lojalitetsförmåner:

  • 25% rabatt på ordinarie greenfee upp till 3 gäster på GolfStars samtliga banor.
  • Fritt lån av golfvagn i samband med ditt golfspel, i mån av tillgång.
  • 30 dagars förbokning av starttider
  • GolfStars nyhetsbrev med baninformation och medlemserbjudanden

Trevlig resa önskar vi på GolfStar!

Av |2018-02-28T11:59:56+00:0028 februari 2018|GolfStar-nytt|
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsupplevelsen. Läs mer om GDPR och personuppgiftshantering inom GolfStar. Ok
X