Prissänkta resor – spara upp till 1 500:-

Thracian Cliffs – En av Europas vackraste golfbanor!

Längs Svarta Havskusten i norra Bulgarien finner du den natursköna kustremsan ”Cape Kaliakra”.
Här erbjuder vi det allra bästa i golfväg – Thracian Cliffs, en toppmodern och lyxig golfresort av allra högsta klass. Cape Kaliakra har blivit Bulgariens alldeles egna golfkust som med sina tre designerbanor fått det förpliktigande namnet ”The Signature Golf Coast”.

Balchick och området häromkring är den exklusivare delen av Bulgariens Svarta Havskust och här finns inga stora turistorter med gigantiska hotellkomplex likt de som finns längre söderut. Området har en spännande historia och det gamla romerska fortet längst ut på udden Cape Kaliakra är ett välbesökt och intressant utflyktsmål.

En annan sevärdhet är palatset och de fantastiska trädgårdarna kring Balchick Palace. Balchick och dess omgivningar har under perioder varit under Rumänskt styre och här hade den sista rumänska drottningen ”Queen Marie of Edinburgh” sin favoritplats. En promenad i de vackra trädgårdarna med en av de duktiga guiderna är både en fröjd för ögat och en intressant historielektion. Vandring, vinprovning, segling, galleribesök, arkeologiska utgrävningar med mera.

Här finns mycket mer att göra, men vi tror inte att du har lust att lämna Thracian Cliffs mer än nödvändigt – vi har nämligen valt ut de allra bästa för dig, Thracian Cliffs, en magnifik golfresort av allra högsta klass!

Läs mer om våra resor och boka din plats direkt via GolfStars hemsida HÄR>>

Trevlig resa!

Av |2018-02-26T14:54:08+00:0024 februari 2018|GolfStar-nytt|
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsupplevelsen. Läs mer om GDPR och personuppgiftshantering inom GolfStar. Ok
X