Prissänkta vårresor – spara upp till 1.500:-!

Nu kan du som medlem göra riktiga fynd på din golfresa i vår. Tillsammans med vår resepartner Golf Plaisir erbjuder vi nu ett antal utvalda resmål till kanonpriser, säger Stefan Brikell, reseansvarig på GolfStar Travel.


La Sella Golf Resort – En komplett golfanläggning, 27-hål designade av Jose-Maria Olazabal!

Vid foten av berget Montgo mitt i mellan Alicante och Valencia ligger La Sella i nationalparken med samma namn. La Sella är en komplett golfanläggning med 27-hål, fina träningsområden i en härlig natur, allt ett stenkast från det femstjärniga hotellet. Vill du ta en paus från golfen har du nära till två städer, Denia är den lite större staden, med shopping och riktigt bra restauranger eller gemytliga Javea med fina stränder för sköna stunder både på dagen och på kvällen.

Läs mer om våra resor och boka din plats direkt via GolfStars hemsida HÄR>>

Novo Sancti Petri – Boende direkt på standen med 36-hål underbar golf tvärs över gatan!
I hjärtat av Andalusien ligger vårt nya paradis för våra golftörstande gäster. När Costa del Sol slutar vid Gibraltars klippa fortsätter kustlinjen längs Atlanten och det gör även utbudet av läckra golfbanor. I Novo Sancti Petri bor vi direkt på den långa sandstranden med 36 hål underbar golf tvärs över gatan.

Läs mer om våra resor och boka din plats direkt via GolfStars hemsida HÄR>>

Costa Navarino – En av Europas absolut bästa resorter!
Längst ut på Peloponnesos där det är som vackrast ligger denna underbara resort, med två sanslöst fina golfbanor. Bor gör du på The Westin som är 5-stjärnigt hotell. Westin Costa Navarino är en resort av riktigt hög klass där det råder en skön och avslappnad golfkänsla. Det finns en mängd olika restauranger på området, som bjuder på allt från italiensk till japansk mat, som såväl lokala läckerheter på den populära restaurangen Moria. Äntligen har Grekland en riktig superanläggning.

Läs mer om våra resor och boka din plats direkt via GolfStars hemsida HÄR>>

Av |2018-02-05T09:08:52+00:002 februari 2018|GolfStar-nytt|
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsupplevelsen. Läs mer om GDPR och personuppgiftshantering inom GolfStar. Ok
X