Missade Du tillfället? Du kan få en chans till…

Tack för förtroendet Du som ny delägare!

Du som missade emissionen i november kan komma att få en chans till, Tony Trigell berättar! Vi har även pratat med en av dem som först tecknade sig för nya GolfStar-aktier: Jan Ulrich, känd som den som leder Facebook-gruppen ”Golf i Stockholm”.

Tony Trigell, GolfStars grundare och arbetande styrelseordförande:
– Den framgångsrika emissionen av nya GolfStar-aktier är nu sedan någon vecka avslutad. Eftersom intresset från er golfare varit så stort och flera missade chansen ser GolfStars styrelse nu över möjligheterna för en ny emission till liknande villkor. Vi återkommer om detta i januari 2018 efter jul – och nyårshelgerna. Vi önskar nu alla våra aktieägare, golfare eller ej, en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Intervju med nyblivne GolfStar-aktieägaren Jan Ulrich som driver Facebook-gruppen: ”Golf i Stockholm”.

Hej Jan, många känner igen ditt namn från Facebookgruppen Golf i Stockholm som du har startat. Kan du berätta vad det är för en grupp och varför du startade den?
– Det var en reaktion på en gammal aktivitetsgrupp som hette ”Shake my World” som i början var en fantastisk miljö att träffa folk, anordna aktiviteter i och ha kul. Sedan blev ägarna giriga och ville tjäna pengar på saker de inte bidrog till och då startades bl.a. Golf i Stockholm som ett forum för golf, Jag och en vän startade samtidigt ”Stockholmsaktiviteter”, som hon med stort engagemang driver sedan dess.
– Syftet med Golf i Stockholm är att fler golfare skall träffa andra och bredda sina kontaktnät, exempelvis hitta golfare att spela tillsammans med, ordna resor, köpa och sälja golfutrustning. Allt det som hör till detta underbara med golf.
– Just nu är vi drygt 1.500 medlemmar, tyvärr så är väl 90% bara ”med”, medan resten skapar dialog och aktiviteter. Vi har varje år ett Golf i Stockholm-mästerskap, 2018 är det på Bro Bålsta i september

Beskriv ditt golfliv. Vad är du för typ av golfare?
– Jag är golfare som spelar gärna och ofta. Vill gärna spela tävlingar, singel eller fler, bara det är golf. Njuter av spelet och samvaron, och vill gärna förbättra mig men har inga problem med motgångar.

Du är en av de cirka 1000 personerna som valde att köpa aktier i GolfStars nyemission via Pepins.com – hur kommer det sig att du valde att investera i GolfStar? Var det rabatten på medlemskap, möjligheten att få greenfeecheckar eller ser du det bara som en god framtida investering? Eller kanske en kombination av flera faktorer?
– Jag investerade i GolfStar av flera skäl. Vill gärna vara en del av det nya Golfsverige som växer fram, att kunna vara med och påverka. Sedan tror jag att ägandet kan innebära fördelar för mig, t.ex att möta fler härliga människor och få rabatter, förmåner och erbjudanden. Sedan var det till en ringa monetär insats som jag överlever om jag skulle förlora.
– Greenfee-checkarna var en välkommen bonus, men jag hade investerat utan den moroten. Jag köper Smartgolfa varje år för att kunna komplettera med 18-hålsrundor, det slipper jag delvis nu.
– Tyckte helt enkelt att det var ett intressant projekt.

Hur mycket längtar du till golfsäsongen just nu?
– Räknar dagarna till Vintersolståndet, när det åter går mot ljusare tider och längre dagar.

Gör du något för att hålla igång golfen under vintern?
– Spelar fortfarande när jobbet ger möjlighet (ledig fram till kl 14:30) och det inte ligger för mycket snö på banorna. Så kanske 9 hål varannan vecka. Spelade Luciagolf i söndags på Bromma. Underbart arrangemang, ett typexempel på vad Bromma Golf gör för medlemmarna. Annars blir det en deltråkig fysträning och någon inomhushall.
– En tidig resa till varmare land blir det också i början av året för att börja ladda upp. 2018 blir det Thailand för första gången, annars har det varit Spanien eller Portugal i mars-april.

Favoritbana inom GolfStar?
– Alla banor är bra på sitt sätt. Eftersom jag har medlemsformen Golfstar PLAY 9 Holes blir det mest 9-hålsbanor. Kyssinges 9-hålare är outstanding och så har Kyssinge en historia med underbart hjälpsam personal i alla delar. Finns nog ingen bättre 9-hålsbana, någonstans.
– Bromma är häftig för allt de gör med golf och runt golfen. En annan favorit (bland GolfStars 18-hålsbanor) är Lisinge. Härlig miljö, skön stämning och lätt att få tid. Andra favoriter är Riksten, Lövsättra, Kungsängen Kings och Gripsholm.
– Men i grunden handlar det om din inställning: Golf är kul, underlaget och greenerna är olika. Njut av ”här och nu” och häng inte upp dig på detaljer i finishen.

HCP?
-15

Medlemsform 2018?
– Blir nog Golfstar PLAY 9 Holes igen p.g.a närheten till Bromma och min sambos önskemål om golf. Jag är också med i Ulriksdal sedan 20 år. Från början p.g.a. närhet, men nu för medlemmarnas skull. Och Golfhäftet för turnéer runt landet samt Smartgolfa.

Antal rundor 2017?
– Uppskattningsvis 60-70, kan vara fler.

Av |2017-12-18T16:11:31+00:0018 december 2017|GolfStar-nytt|
Vi använder cookies för att förbättra webbplatsupplevelsen. Läs mer om GDPR och personuppgiftshantering inom GolfStar. Ok
X