GolfStar goes Spain – nu spel på 24 banor!

Den 1 december 2017 inleder GolfStar och spanska Lumine Beach & Golf Club med tre golfbanor ett långtgående samarbete. Samarbetet innebär att GolfStars Premium-medlemmar och Lumine-medlemmarna kan spela obegränsat på varandras golfbanor.

Spela 24 banor i Spanien och Stockholm för 499 kr per månad!
– Vi är mycket glada och stolta över att ha tecknat avtal med fantastiska Lumine Beach & Golf Club, vilket gör att vi nu äntligen fullt ut kan erbjuda våra kunder obegränsat med golfspels-möjligheter året runt säger Tony Trigell, grundare och styrelseordförande i GolfStar (t v i bilden ovan).

– Alla GolfStars medlemsformer vilka medger spel på samtliga banor omfattas, d v s även PLAY WEEKDAY och våra tre medlemsformer för barn och ungdom. Det betyder att hela familjen kan spela fritt när du semestergolfar på Lumine säger en mycket nöjd Tony.

– Detta samarbete ligger helt i linje med vår marknadspositionering och strategi att alltid erbjuda våra kunder och medlemmar ”Mest golf för pengarna”. Genom samarbetet blir vår Premium-medlemsform ”GolfStar Play ALL (Year)” nu ännu bättre och ger golfare obegränsat spel alla dagar i veckan, året runt på f.n. totalt 24 golfbanor i Stockholm och Spanien för 7.990 kr per år. Du som nu tecknat minst 320 GolfStar-aktier betalar bara 499 kr/mån för ett 4-års GolfStar PLAY ALL! Det är ett oslagbart erbjudande, avslutar Tony.

En av Spaniens bästa golfanläggningar med tre fina golfbanor
– Sedan ett par år har GolfStar Travel samarbetat med Lumine när det gäller paketerade golf- och träningsresor med ett brett serviceinnehåll. Det ska vi fortsätta med då detta är vad många golfare efterfrågar, men nu får även medlemmar som reser i egen regi en anledning att spela på vår ”syster-anläggning”. Det är dock viktigt att förtydliga att detta inte leder till ytterligare prisreduktion av våra paketerade resor till Lumine säger Stefan Brikell, vice VD på GolfStar och ansvarig för GolfStar Travel.

– Att vi nu också kan erbjuda obegränsat spel på Lumines tre fina golfbanor (45 hål) nära Barcelona, ger våra medlemmar en unik och fantastisk möjlighet att spela fritt även på en av Spaniens bästa anläggningar. Varför överhuvudtaget resa till en annan anläggning än Lumine nu när spelet där ingår för Dig som GolfStars Premium-medlem, frågar sig Stefan.

Lumine välkomnar alla GolfStar-medlemmar!
Calle Carlsson (t h i bilden längst upp), General Manager på Lumine Beach & Golf Club är också mycket nöjd över avtalet.
– Att nu få möjligheten att välkomna och ta hand om alla GolfStars kunder på samma sätt som vi gör med våra egna medlemmar och gäster på Lumine, känns oerhört nytt och spännade. Det ger oss också fantastiska möjligheter att marknadsföra vår fina anläggning och det lockar ännu fler golfare hemma i Sverige att spela hos oss, säger en entusiastisk Calle Carlsson, som i förra veckan också avslutade värd- och arrangörsskapet för Europatourens Q-School som spelades på Lumine.

Om Lumine
Lumine Beach & Golf Club, ligger cirka en timmes bilresa söder om Barcelona. På anläggningen finns totalt 45 hål fördelade på tre golfbanor: Lakes (18-hål), Hills (18-hål) och Ruins (9-hål) och två fina separata klubbhus. Dessutom finns utmärkta restauranger, träningsområden med två driving-ranger, ett flertal chipping-, pitching- och puttinggreener samt övningsbunkrar. www.lumine.com

Läs HÄR om hur du bokar spel, etc på Lumine>>

Av | 2018-02-05T08:56:47+00:00 20 november 2017|GolfStarnytt|