Dags att boka vårens träningsresa!

Dags att boka vårens roligaste träningsresa!
– Vill du utveckla din golf och bli en bättre golfare? Häng då med på någon av GolfStar Academys roliga och mycket uppskattade träningsresor till Lumine Beach & Golf Club i vår. Vi har nu lanserat datumen för vårens träningsresor berättar Stefan Brikell, ansvarig för GolfStar Travel.

Lumine ligger cirka en timmes bilresa söder om Barcelona och är verkligen ett paradis för golfare. På anläggningen som är på 170 hektar, finns totalt 45 hål fördelade på tre golfbanor: Lakes (18-hål), Hills (18-hål) och Ruins (9-hål) och två separata klubbhus. Dessutom finns utmärkta träningsområden med två driving-ranger, ett flertal chipping-, pitching- och puttinggreener samt övningsbunkrar.

– Allt detta gör Lumine Beach & Golf Club till en perfekt golfanläggning att ha som bas för våra Academy Camp-resor, säger Leif Granstad, som är GolfStar Academy Camp ansvarig.

Läs mer om våra träningsresor och boka din plats HÄR>>

VÄLKOMNA med GolfStar till Spanien!

Av | 2017-12-22T12:22:27+00:00 18 november 2017|GolfStarnytt|