Se filmen om Golfstars framtid!

2017-11-08 Text: Per Liedstrand, bild: GolfStar

Vi gläds åt att över 600 redan tecknat GolfStar-aktier!

Du har säkert frågor kring vårt teckningserbjudande, läs dokumentet ”Frågor & Svar” samt vad tidningarna skriver om emissionen HÄR>>

Se filmen om GolfStar HÄR>>…

Investera, bli delägare och få ännu mer golf för pengarna! 
GolfStar önskar sig en delägarrevolution inom golfen och erbjuder därför dig som investerare och golfare förmånliga golferbjudanden. Ett exempel; Investera i 320 aktier och välj mellan att spela golf i fyra år till priset av tre eller att få 16 greenfees samt 10% aktieägar-rabatt på hela GolfStars sortiment inkl greenfees. Men inte bara det, det finns förstås även en spännande aktieaffär bakom emissionen.

Spiltan AB investerar 2,5 MSEK i GolfStar! 
På Spiltan, där VD PH Börjesson inte ens spelar golf, har man sett värdet i GolfStars spännande resa mot ett nytt SkiStar där golf i stället för skidliftar samverkar med markutveckling och skapar förutsättningar för en bra investering. På den analysen satsar Spiltan 2,5 miljoner kr i GolfStars emission.

– Spiltan har med intresse följt GolfStar i flera år. Efter att tidigare ha tittat enbart på golfrörelsen ser vi nu att man med ett ökat fokus på mark- och fastighetsutvecklingen får ihop en mycket spännande affär. Man visar i Gripsholms-projektet att verksamheterna samverkar på ett mycket tydligt och fördelaktigt sätt. Sammantaget tycker vi att GolfStar passar som en långsiktig investering för Spiltan. Att GolfStar dessutom väljer att bjuda in alla sina medlemmar och kunder att investera för att få del av delägarkraften bland golfare tycker vi gör detta extra intressant berättar Spiltans VD PH Börjesson.

Välkommen till en spännande resa med Pepins och GolfStar!

Av | 2017-12-08T15:13:28+00:00 8 november 2017|GolfStarnytt|