2017-10-30 Text: Stefan Brikell/Per Liedstrand, bild: GolfStar

Bli delägare i Nordens största golfoperatör!

Du som redan är medlem i GolfStar hoppas vi nu även vill ta steget till att bli aktieägare. Som tack för att du valt GolfStar för ditt golfspelande vill vi nu ge dig förtur att delta i emissionen i GolfStar Nordic AB (publ). Med erbjudandet följer även fina förmåner för dig som golfare. Se filmen om GolfStar och läs intervjun med vår grundare Tony Trigell nedanför.

Fr o m kl 18.00 den 6 november 2017 och 24 timmar framåt har GolfStars medlemmar exklusiv möjlighet att med förtur investera i emissionen som öppnar för allmänheten den 7:e november kl 18.

GolfStar genomför nyemissioner om tillsammans minst 15 M SEK och maximalt 40 MSEK via Pepins.

Intresset för emissionen är stort. Pepins har fått in många intresseanmälningar, fler än 2.000 personer, sedan den kommande emissionen först annonserades i september och eftersom Pepins använder principen först till kvarn… hoppas vi att du uppskattar exklusiviteten att stå tidigt i kön.

Som aktieägare får du ta del av fina förmåner

En av GolfStars stora konkurrensmedel är erbjudandet ”mest golf för pengarna”. Om du nu investerar minst 320 aktier i GolfStar och planerar att spela golf i fyra år till, vill GolfStar trumfa över sitt eget erbjudande med att ge dig 25% rabatt på ett valfritt 48 månaders medlemskap. Du kan se det som en direktavkastning på din investering på ca 20% eller att du får spela ett år gratis. Som ägare av minst 320 aktier får du dessutom alltid rabatt på alla GolfStars varor och tjänster.
HÄR>> hittar du allt du behöver veta om emissonen.

Via Pepins Market kan du följa värdeutvecklingen på dina aktier. GolfStar planerar att påbörja handeln i sina aktier inom 6 till 12 månader. Med allt vad GolfStar har på gång hoppas vi givetvis att du förblir långsiktig delägare och en del i vår spännande utveckling.  Att kontinuerligt kunna se ett värde på aktien och möjlighet att köpa och sälja är dock en trygghet vi önskar ge våra aktieägare.

Allra längst ned i denna nyhet ser du steg-för-steg hur du ska göra för att teckna dig.


Tony Trigell (GolfStars grundare och styrelsordförande): Varför ska jag bli delägare i GolfStar?

– Många klubbar i Sverige har ekonomiska svårigheter. Intäkterna från vikande medlemsantal gör det svårt att driva banorna och ännu svårare att utveckla dem. Gamla tider kommer sällan igen och den konsolidering av branschen som startat kommer fortsätta. Det sker dessutom en modernisering av erbjudanden kring hur golf kan spelas. Golfen digitaliseras med smarta bokningssystem, egen spelstatistik, bättre service och ökad tillgänglighet.

– GolfStar leder i kraft av att vara Nordens största och ledande golfoperatör denna förändring. Med många banor kan vi rationalisera driften och sänka kostnaderna med 15-20%. Plötsligt blir det också lönsamt att utveckla och sköta banorna, det lockar nya medlemmar och greenfeespelare. Runt GolfStars golfanläggningar finns också outnyttjade marktillgångar. Dolda värden förädlas och kan utvecklas till mycket eftertraktad mark för bostäder och service. Kring GolfStars banor i Storstockholm finns slumrande markvärden där plats för 1000-tals bostäder kan skapas.

– Vi på GolfStar vill nu bjuda golfare till att bli del av den delägarrevolution som golfen står inför, det är dags att alla ni får en chans att vara med att skörda de insatser ni tidigare gjort och som gjort Sverige till en av världens största golfländer. Detta är en chans att få del av de värden som finns både i golfen och i marken kring de flesta av våra banor.

– För att öka takten i den konsolidering som sker och för att kunna ta vara på de värden som kan skapas bjuder vi nu in både tidigare aktieägare, golfare och fastighetsinvesterare till en nyemission i GolfStar, avslutar Tony.

Mer information:

Pepins är en mötesplats för investerare och bolag som gör att alla får chansen att upptäcka, investera och bli delägare i tillväxtföretag på ett professionellt, affärsmässigt och enkelt sätt. Via Pepins kan du som delägare påverka och bidra till att de företag du investerat i fortsätter att växa.

Om du väljer att investera i GolfStar går du vidare på följande sätt;
– Gå in på pepins.com.
– Registrera dig kostnadsfritt som medlem på Pepins. När du köper aktier tillkommer inga ytterligare kostnader såsom courtage, etc.
– När du registrerar dig kommer vi be dig svara på några enkla frågor. Det är inte för att vi är nyfikna utan för att det krävs av oss för att få göra emissioner åt våra bolag.
– Du verifierar dina svar med Bank ID. Detta gör du bara en gång.
– Nu är du redo att investera. Klicka på GolfStar-bilden och välj investera. Slå in din teckningskod (GSmedlem59). Välj antal aktier, om du nu köper minst 320 aktier, så når du de största delägarförmånerna.
– Välj att betala med kort, bankbetalning med Bank ID eller faktura (betalning inom 3 bankdagar).

Pepins använder normalt principen först till kvarn… tilldelning av aktier sker online och betalning erläggs i samband med köpet. Nu har du som medlem i GolfStar den exklusiva möjligheten att redan den 6 november från kl. 18.00 och 24 timmar framåt med förtur investera i den emission som öppnar för allmänheten den 7:e november kl 18.00. Ibland går det väldigt fort att sälja ut en emission och med tanke på att intresset för just denna nyemission varit rekordhögt så missa inte tillfället.

Välkommen till Pepins och som delägare i GolfStar!

Kontakta oss om du har frågor på:
– Hur du tecknar dig eller tekniska frågor, mejla Pepins på: info@pepins.com
– Nuvarande aktieägarinnehav och aktieägarförmåner: kundtjanst@golfstar.se