Nu får du snart fakturan på årsavgiften

Nu börjar vi skicka ut fakturorna på årsavgiften 2018 till våra 30 000 medlemmar

… något som vi räknar med ska vara klart i slutet av november. Håll därför utkik efter fakturan i posten. Om du inte fått någon faktura 5 december, vänligen kontakta kundtjänst via länken här nedanför.
OBS! Du som valt SVEAs förmånliga delbetalning* på 12 månader får ingen faktura utan kommer att bli kontaktad av vår Kundtjänst före din sista delbetalning.

Även om det återstår många ronder för den inbitne golfaren (vi har som vanligt minst fyra vinteröppna banor) innan året är slut, är det nu därför dags att fundera på hur du vill spela nästa år.

Med fakturan får du även ett följebrev – Läs detta noggrant! Fakturan är baserad på den medlemsform du haft i år. Inför säsongen 2018 kommer vi att justera vår avgiftsstruktur något, men du som redan är GolfStar-medlem har förmånen att få samma pris för 2018 som du har haft 2017.

* Med delbetalning kan du fördela betalningen av din årsavgift över hela året. Om du exempelvis väljer delbetalning på 36 månader av ditt 3-års GolfStar PLAY ALL medlemskap kan du spara över 1.000 kr per år! Du börjar betala först i januari.

 

Om du vill byta medlemsform (se våra medlemsformer på hemsidan HÄR>>), eller göra andra förändringar inför 2018, vänligen kontakta kundtjänst på: kundtjanst@golfstar.se snarast så hjälper vi dig.

Om du redan har eller byter till medlemsformen GolfStar PLAY 6 så kontaktar vi dig i god tid före säsongsstart med instruktioner på hur du ska välja dina sex anläggningar.
Om du har frågor kring medlemsformer eller avgifter, läs sidan ”Frågor & Svar” på hemsidan, HÄR>>.

Och Du: Se till att betala din årsavgift i tid så att du inte blir utan tidningen Svensk Golf och så att du kan spela golf, om januari och februari skulle bjuda på fint golfväder. Så snart du betalat aktiveras ditt medlemskap för 2018.

Av | 2017-12-22T12:29:46+00:00 19 oktober 2017|GolfStarnytt|