Årets succéartade Lindövecka till ända!

Lindöveckan är slut för i år!

Så var ännu en upplaga av Lindöveckan över och vilken vecka det varit. Fullteckande tävlingar, härligt golfväder, god mat och dryck, mycket skratt, bra scorer och fantastiska prisbord. Vad mer kan man begära… helt enkelt ”Sveriges roligaste tävlingsvecka”!

Dagen gick i rött, grönt och vitt, eftersom temat var Bulgarien. På plats på hål 4 fanns Thracian Cliffs, General Manager, Mr. Ugur Budak och Mr. Alex Atanassov, Marknads-  och Försäljningschef, som bjöd deltagarna på en riktig ”buffé” under spelets gång innehållande Bulgariska läckerheter som näst intill ingav känslan av att tävlingen spelades på Thracian Cliffs.

Vill du läsa mer om vår utvalda partner Thracian Cliffs och de paketresor som vi erbjuder, gör du det HÄR>>

Spelformen för sista dagens tävling var Texas Scramble. Tävlingen togs hem av Johan Fredriksson och Ulf Wikman, bägge från Huvudstadens GK som vann en vistelse på fantasiska Thracian Cliffs. Närmast hål var Mikael Norin på 1,33 meter, som för övrigt också var det sista utslaget på detta hål. Snacka om drama! Även Mikael vann en vistelse för två på Thracian Cliffs. Ett stort grattis till er samt övriga pristagare.

Veckan är nu över och jag vill ta tillfället i akt att tacka alla deltagare, funktionärer, tävlingsledare, domare, all personal på Lindö samt sist men inte minst, våra utvalda partners, Lindöveckans projektgrupp innehållande Adolf Franzén, Bosse Lemon och Tobbe Jansson för en kanonvecka… fantastiskt bra jobbat allihopa.

Tack för i år och fortsatt trevlig golfsommar!

Resultatlistan för dag 4 publiceras här på måndag.

Av | 2018-02-06T15:02:35+00:00 21 juli 2017|GolfStarnytt|