av Published On: 17 november, 2022

Inled nyåret med en vistelse på fantastiska Empordà Golf. En 36-hålsanläggning som ligger i hjärtat av regionen Costa Brava, belägen cirka 1,5 timmes bilresa norr om Barcelonas flygplats och inte så långt ifrån staden Girona.

Under januarimånad 2023 har du som är Play All Small, Medium eller Large medlem ett extra förmånligt pris om du bokar ditt Stay & Play-paket via GolfStar Travel senast den 11 december.

Prisexempel:

  • 3 nätters boende, del i dubbel/twinrum
  • Frukostbuffé
  • 3 greenfees

Pris endast: 276€/person.

På Empordà finns två utmärkta och variationsrika golfbanor, Forest och Links Course precis utanför hotellet. Bägge banorna är ritade av välkända banarkitekten Robert von Hagge och på dessa banor har det spelats många stora tävlingar, både på Challenge Touren och GolfStar Winter Series på MoreGolf Mastercard Tour för att nämna några.

Hotel Terraverda ligger i direkt anslutning till banorna och öppnade upp dörrarna igen i början av 2020 efter ett omfattande och ambitiöst renoverings- och ombyggnadsarbete. Ambitionen är att bli en av Spaniens och Europas bästa golfanläggningar. Hotellet är modernt inrett och har 86 ljusa, rymliga rum med stora terrasser/balkonger. Samtliga rum har härliga vyer över antingen Montgri bergen eller golfbanorna.

På anläggningen finns två olika restauranger. I bottenvåningen av hotellet hittar du Terrafonda Restaurant. Där råder en lugn, avslappnad atmosfär och här bjuder köksteamet in dig till att njuta av utsökta rätter med härliga medelhavssmaker som serveras tillsammans med utsökta lokala viner. I denna restaurang serveras även en utsökt frukostbuffé varje morgon som ingår i ditt paket.

I klubbhuset finner du Restaurant Entrecamps, där du har en härlig utsikt över golfbanorna och övningsområdet. På menyn finns allt ifrån goda sallader, utsökta hamburgare till mer avancerade rätter, alla tillagade på lokala råvaror.

För bokning, klicka här.

Klicka på ”Boka din resa” och logga sedan in och skicka din bokningsförfrågan.

Erbjudandet gäller under hela januari 2023, går att förlänga med fler nätter och gäller endast för dig som har ett Play All Small, Medium eller Large medlemskap.

Trevlig resa!

Nyhetsarkiv