av Published On: 9 september, 2022

Välkommen på öppet hus på Lindö Park den 18 september kl. 11.00 och titta på 64 ljusa nyrenoverade hyreslägenheter i det tidigare hotellet med närhet till golfbanorna på Lindö.

Är du golfintresserad så är det här ”the place to be”. Fastigheten är klar för inflyttning 1 oktober 2022.

Lägenheterna är välplanerade med genomtänkt arkitektur med storlek mellan 23-48m². Färg- och materialval är ljusa och tidlösa i hög kvalitet och komforten är den bästa. Njut av ett bekvämt och praktiskt boende som är helt nyrenoverat och bara ditt.

Alla lägenheter har vitmålade väggar och parkettgolv. Badrummen har kaklade väggar, golv med klinker. Köksdelen är ljus och modern med bänkskiva i laminat och vit inredning. Gemensam tvättstuga som är toppmodern står dig till förfogande via vårt bokningssystem.

Varmt välkomna!

Hälsar Mattias Karlsson på Stjernplan.

Nyhetsarkiv