av Published On: 29 augusti, 2022

GolfStar har tecknat ett samarbetsavtal med HonestBox och från september kommer vi att erbjuda våra medlemmar och gäster ett nytt förbättrat servicesystem. Syftet är att öka tillgängligheten till bl.a. mat och dryck när golfbanorna är öppna och inte bara när klubbhuset är öppet.

Först ut av GolfStars 13 golfanläggningar blir GolfStar Bodaholm som dessutom blir Sveriges första obemannade klubbhus. Sedan är det tänkt att GolfStar rullar ut denna service på alla anläggningar oavsett om det blir i klubbhusen eller som fristående kiosker.

Genom att installerat HonestBox låsteknik på entrédörren, gör att golfaren kan identifiera sig via sitt BankID och själv låsa upp klubbhuset. Vidare har kameraövervakning satts upp och klubbhuset har utrustats med en självscanningskassa från HonestBox. Detta ger golfaren möjlighet att komma in i klubbhuset och komma åt utbud på kiosk- och shopvaror även under tidiga mornar och sena kvällar när klubbhuset är obemannat.

– Vi är glada för vårt samarbete med HonestBox som möjliggör för oss att kunna ge än bättre service till våra golfare som nu kommer kunna komma åt golfens förnödenheter även under tider som vi normalt sett inte har personal på plats, säger Anna Holmberg, operativt ansvarig på GolfStar.

– Bodaholm blir nu först ut med detta system där vi kör igång den 1 september, tätt följt av Dalkiosken på Lindö som även den kommer att testköras nu under hösten, avslutar Anna.

Så här enkelt fungerar det:

1. SCANNA QR-KODEN SOM SITTER UTANFÖR ENTRÉDÖRREN
Starta kameraappen och rikta den mot QR-koden. Klicka på länken/fönstret som kommer upp.
Android: Händer inget behöver du ladda ner en QR appläsare. Förslagsvis HonestBox på Google Play.

2. IDENTIFIERA DIG MED DITT BANKID
Observera att det endast är du som identifierar dig som får gå in i butiken. Ev. medspelare måste själva logga in med sitt BankID.

3. LÅS UPP
Öppna dörren genom att klicka på LÅS UPP. Dörren öppnas inom 5–10 sekunder (Lyssna efter ett klick, knappen säger även ”Öppet”).

4. HANDLA OCH BETALA
Scanna de varor du vill köpa i kassan. De varor som saknar streckkod har en egen knapp på skärmen. Betalning sker med kort eller Swish.

Varmt välkomna!

 

Nyhetsarkiv