av Published On: 17 juni, 2022

För att öka träningsglädjen och implementera ett motiverande träningsredskap för GolfStars medlemmar och gäster installerade vi under majmånad Toptracer på GolfStar Hässelby och Lindö.

Båda anläggningarna har i dagsläget 10 st Toptracer-simulatorer vardera, som är öppna dygnet runt. Toptracer erbjuder ett antal olika spännande och utvecklande spellägen såsom Closest to Pin, Driving Challenge samt ger dig möjlighet att spela välkända banor såsom Pebble Beach, St Andrews Old Course och Bethpage Black.

Toptracer har även ett spelläge för de allra minsta, som heter Go Fish. I Go Fish jagar barnen olika föremål i havet som genererar poäng beroende på hur nära spelaren är från målet. Priset kan vara allt ifrån fiskar och hajar, en gammal sjörövarstövel eller jackpoten som är en skattkista.

För att ge alla våra besökare samma möjlighet att utnyttja Toptracer, så kommer de rangemattor som har Toptracer installerat vara bokningsbara från och med måndag 20:e juni.

Detta gäller både på GolfStar Hässelby och Lindö. Mattorna bokar du enkelt i Sweetspot-appen.
Att boka en matta kostar 30:-/halvtimme. Du kan naturligtvis boka flera tider och mattor samtidigt.
Under juni och julimånad har vi ett öppningserbjudande för alla GolfStar medlemmar som då endast betalar 20:-/halvtimme.

Personer som har bokat en matta har alltid företräde till Toptracer-mattan före ”drop-in” besökare.
Din bokning kan du se i Sweetspot-appen under ”Bokningar”. Toptracermattorna är bokningsbara mellan kl. 07.00 – 22.00. Övrig tid är gäller ”drop-in”.

Ta chansen att boka en matta och var med i GolfStar Closest som anordnas under hela golfsäsongen 2022. GolfStar Closest är en tävling som går under spelläget Closest To Pin. Tävlingsreglerna är enkla, slå bollen så nära flaggan som möjligt, närmast hål vinner.

Varje månad kommer GolfStar Closest spelas på olika, virtuella par 3-hål från kända banor runt om i världen. Först ut i juni är hål nr 7 på Pebble Beach Golf Links. I varje månadstävling går plats nummer 1 till 5 vidare till en säsongsfinal som spelas i november. I finalen är första priset ett Play All Small-medlemskap. Så tag chansen och var med du också!

Varmt välkomna och swinga lugnt!

Nyhetsarkiv